Κωνσταντίνος Βασάλος – Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Απαντούν για το τρίτο πρόσωπο

Κωνσταντίνος Βασάλος

"Με την ώρα τους... όλα θα πάρουν τον δρόμο τους..."

Φήμες που κυκλοφόρησαν το προηγούμενο διάστημα, ήθελαν τη Βρισηίδα Ανδριώτου να είναι το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η Μαίρη Αρώνη με την κάμερα του Πρωινό, συνάντησε την Ευρυδίκη και τον Κωνσταντίνο, τους ρώτησε σχετικά κι εκείνοι άφησαν να εννοηθεί ότι ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά.

[dfp_ads id=236982]

«Όλα αυτά είναι αναληθή, είναι ανακρίβειες, είναι αστεία προφανώς. Με τον Κωνσταντίνος είμαστε πάρα πολύ καλά, έχουμε πολύ όμορφη σχέση και σύντομα θα δώσουμε τη δική μας απάντηση. Δεν έχουμε φυτρώσει, έχουμε ανθρώπους, οικογένειες, φίλους, που διαβάζοντας αυτά μπορεί να στενοχωρηθούν. Πλέον, γελάμε. Αλλά εντάξει, κάποια πράγματα ξεπερνάνε και τα όρια», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την πλευρά του τόνισε πως: «Εγώ γενικά είμαι υπομονετικός σαν άνθρωπος, ξέρω πως λειτουργεί το σύστημα σε όλα τα Μέσα, αλλά αυτό που ειπώθηκε είναι σοβαρό, δεν είναι παίξε γέλασε. Προσβάλει και εκθέτει 3 άτομα. Σε λίγες μέρες θα ακούσετε την απάντησή μας. Με την ώρα τους, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…