Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Τα γουρούνια, οι κομπλέξες και οι μικροτσ….. »

Η αρνητική κριτική και όσα είπε για τον Γιώργο Λιάγκα!

Οι δυο τους ξεκίνησαν στραβά, αλλά όπως όλα δείχνουν περασμένα ξεχασμένα. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο ο οποίος είχε στο παρελθόν χαρακτηρίσει «πνευματικά ανοχύρωτη» την Κατερίνα Καινούργιου, συμβολοποιώντας, όπως είπε αργότερα, στο πρόσωπο της την ξανθιά της ελληνικής τηλεόρασης.

Έκτοτε και μετά από ένα πλήθος δηλώσεων, τα πνεύματα ηρέμισαν και οι δυο τους σήμερα κάθισαν …πλάτη με πλάτη για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για να του θέσει η παρουσιάστρια τις ερωτήσεις της…

Έχεις δεχτεί πολλές αρνητικές κριτικές, σε έχουν επηρεάσει – προβληματίσει έτσι ώστε να σκεφτείς κάποια στιγμή να αλλάξεις το τηλεοπτικό σου προφίλ;
Οι καλόπιστες αρνητικές κριτικές είναι πάντοτε ευπρόσδεκτες, ως εκ τούτου με βοηθούν και ευχαριστώ τους ανθρώπους που μου τις κάνουν. Τα γουρούνια, οι κομπλέξες και οι μικροτσ….. σε αυτή εδώ την κοινωνία έχουν αρχίσει όχι να με αφήνουν αδιάφορο, αλλά έχεις ακούσει αυτό που λένε «όσο με πληγώνεις, τόσο με πορώνεις»; Αυτό.

Μετάνιωσες για τη φραστική επίθεση που μου είχες κάνει τότε;
Η απάντηση ξερά, είναι «Ναι, αλλά ήταν φραστική άμυνα». Πέρα από οτιδήποτε άλλο, σε μία φάση που ο κόσμος έχει σιχαθεί να τρώγεται μεταξύ του, ακόμα και αν δεν το ξέρει του κάνει κακό, δώσαμε ένα καλό παράδειγμα.

Από άνδρες παρουσιαστές στην ψυχαγωγία ποιος νομίζεις ότι το υποστηρίζει και το κάνει καλά;
Ο Γιώργος Λιάγκας. Είναι θεούλης.
α.Βγήκε από την ενημέρωση σε μία φάση που ο κόσμος άρχισε τους ενημερωτικούς δημοσιογράφους να τους κράζει, να τους λέει «Αλήτες, ρουφιάνους, δημοσιογράφους».
β.Δεύτερον κάπως το έχει καταφέρει και ενώ βρίσκεται σε μία εκπομπή με πολύ ελαφρά, ανούσια πολλές φορές θέματα, ενώ έξω ο κόσμος χάνεται, στέκεται με αξιοπρέπεια.
δ. Επειδή υποθέτω ότι έχει βγάλει αρκετά χρήματα για την υπόλοιπη ζωή του από αυτό το οποίο κάνει σε μια πάρα πολύ δύσκολη εποχή.
γ. φαίνεται να το ευχαριστιέται και επίσης βάλε και το γεγονός ότι έχει τη γυναίκα που έχει. Φαίη is the brains.