Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Αυτός είναι ο λόγος που είπε όχι σε Λιάγκα και Κωστόπουλο!

Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Ποια είναι τα νέα του επαγγελματικά σχέδια για τη σεζόν;

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αποκάλυψε στην Κατερίνα Καραβάτου και στον Κρατερό Κατσούλη γιατί δεν ευδοκίμησαν τα σχέδια συνεργασίας τόσο με τον Γιώργο Λιάγκα, όσο και με τον Πέτρο Κωστόπουλο και έτσι αυτή τη σεζόν βρίσκεται εκτός τηλεόρασης, ενώ μίλησε και για τα νέα του επαγγελματικά σχέδια.

Για τον Γιώργο Λιάγκα:

«Εξαιρετικός ο Γιάννης Λάτσιος και ο Γιώργος Λιάγκας εξαιρετικός και καλός φίλος και πολύ τίμιος άνθρωπος. Η πρόταση δεν κάλυψε τις ανάγκες μου. Δεν μιλάω για τις οικονομικές ανάγκες. Έφυγα από τον ΣΚΑΪ διότι επέμεινα σε ένα ρεπορτάζ, όχι σε μία άποψη. Το ότι επέμεινα σε ένα ρεπορτάζ, σημαίνει ότι έχω πράγματα να πω για αυτό το οποίο μας συμβαίνει, κι όχι για τα περιφερειακά αυτού του οποίου συμβαίνει.

[dfp_ads id=236982]

Δεν μπορώ να κάνω στην παρούσα φάση, αν και ευχαριστώ πάρα πολύ τους ανθρώπους που μου έκαναν σχετικές προτάσεις από τα κανάλια που μου έκαναν, δεν μπορώ να κάνω ψυχαγωγία όπως την εννοούμε στην Ελλάδα. Είναι μια ψυχαγωγία που σου βουλώνει το στόμα. Μπορεί να είναι χρήσιμη, μπορεί να βοηθά τον κόσμο να ξεδίνει. Ο κόσμος δε θέλει συνέχεια βάρος πάνω στις πλάτες του, έχει αρκετό. Κι ένα από τα πράγματα που είδα σε αυτή την τελευταία φάση, της προσωπικής μου καθημερινής ελευθερίας που ταξίδεψα και πάρα πολύ στην Ελλάδα, είναι ότι ο κόσμος είναι πολύ επιβαρυμένος κι εμείς που είμαστε στα κλειστά πλατό σε καθημερινή βάση, πολλές φορές δεν αντιλαμβανόμαστε πόσο.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Η απόλυση μου από τον ΣΚΑΪ ήταν…»

Οπότε, μπορεί να είναι χρήσιμη η ψυχαγωγία, αλλά το ξέρετε καλύτερα από εμένα, ότι όταν αναλαμβάνεις μια ψυχαγωγική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση και σε κανάλια που οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες λένε «παιδιά, όχι, εμείς θέλουμε να δείχνουμε ωραίες κοπέλες και χαρούμενα θέματα», δεν μπορείς ούτε εν παρόδω να γυρίσεις τη συζήτηση και να πεις: «Είναι καλός ο Μητσοτάκης; Δεν είναι καλός ο Μητσοτάκης. Είναι καλός ο πρωθυπουργός μας; Δεν είναι καλός. Τι συμβαίνει σε αυτή τη χώρα.». Δεν είναι τι θα ήθελα, είναι τι με αφορά. Η πλάκα είναι ένα πολύ ωραίο πράγμα και ο χορός και το τραγούδι και η καλοπέραση. Αλλά είμαστε σε μία φάση που αισθάνομαι προσωπικά όταν βγαίνω και απευθύνομαι σε κόσμο που με εμπιστεύεται, δεν μπορώ να του μιλάω μόνο για ζητήματα.»

Για τον Πέτρο Κωστόπουλο: «Από δύο κανάλια, και σε συνεργασία με τον Πέτρο Κωστόπουλου, υπήρξε πάλι μια πολύ τιμητική προσέγγιση».

Για τα επαγγελματικά του σχέδια και την τηλεόραση:

«Έχω τη δυνατότητα και την πολυτέλεια αυτή τη στιγμή να κάνω ραδιόφωνο στο Πρώτο Θέμα, να ξεκινήσω σε μία καθημερινή εφημερίδα η οποία θα είναι πολύ αξιόλογη και βγαίνει, να εξακολουθώ να ασχολούμαι πολύ έντονα με τα ιντερνετικά μου εγχειρήματα, να κάνω ταξίδια, να κάνω ρεπορτάζ.

Όταν με το καλό έρθει κάποιος ο οποίος εμπιστευτεί τον επαγγελματισμό μου, διότι είμαστε μεγάλοι άνθρωποι, μπορούμε να κάνουμε συμφωνίες στην τηλεόραση και συγχρόνως δε θέλει να βγαίνω δεμένος με χειροπέδες, τότε πολύ ευχαρίστως θα μιλήσουμε».

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Αυτός είναι ο λόγος που είπε όχι σε Λιάγκα και Κωστόπουλο!