Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα σχόλια για το Nomads και τη νέα εκπομπή της Καραβάτου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Πώς σχολιάστηκαν από την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη τα όσα είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σχολίασε πρώτη φορά το Nomads, αλλά και την απόφαση της να μην συμμετέχει σε αυτό και μάλιστα στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου

«Δεν έχετε ανάγκη. Νομίζω θα σκίσετε. Εσύ περνάς καλά; Σήμερα σας είδα λίγο το πρωί που ξεκινήσατε με ζώδια με την Άση. Πολλά φιλιά και στην Άση την αγαπημένη μου, αλλά ξέρεις διαβάζω. Στη σχολή δίνω αύριο το τελευταίο μάθημα για τώρα» είπε η Κωνσταντίνα και σχολίασε στη συνέχεια το Nomads:

[dfp_ads id=236982]

Το Nomads το είδα στην πρεμιέρα. Είχα την αγωνία να δω κι εγώ αυτό το πρόγραμμα. Πολύ δύσκολο. Νομίζω ότι στη ζωή όλα γίνονται με μία σοφία. Ο Θεός ξέρει καλύτερα. Κάποια πράγματα είναι να γίνονται, κάποια να μην γίνονται. Δεν φλέρταρα και πάρα πολύ με την απόφαση στο να είμαι μέρος αυτού του προγράμματος. Δεν νομίζω ότι κάποιος… τελοσπάντων, μεγάλη ιστορία. Δεν είναι ότι είμαι αθλήτρια, ότι σχετίζομαι άμεσα με κάτι τέτοιο. Ευτυχώς δηλαδή γιατί θα γελάγατε όλοι.

Φιλιά σε  όλη την ομάδα, και στην παλιά συνεργάτιδα την Κατερίνα, το ξέρει πολύ καλά το πρόγραμμα, δεν έχετε ανάγκη», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Πώς σχολιάστηκε από την παρέα του πρωινού του STAR;