Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Ο Ντάνος είναι… αρρώστια! Θα κερδίσει το αγόρι μας»

Κωνσταντίνα Μιχαήλ

«Το φετινό Survivor ανέδειξε τον σταρ του. Τον Ντάνο της καρδιάς μας!».

Για το Survivor και τον Ντάνο μίλησε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ. Η γνωστή ηθοποιός ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή “Επιτέλους σαββατοκύριακο” και αναφέρθηκε στον Γιώργο Αγγελόπουλο, τονίζοντας πως θα είναι ο νικητής.

[dfp_ads id=236982]

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η νέα ανάρτηση μετά την αποχώρηση! Ποιον ευχαρίστησε;

«Το παρακολουθώ το Survivor. Κατ’ αρχάς έχω δηλώσει “Ντάνος… αρρώστια”. Νομίζω ότι θα κερδίσει το αγόρι μας, γιατί τον αγαπάμε πάρα πολύ. Σαν παίκτης είναι πάρα πολύ καλός ο Μάριος, αλλά το φετινό Survivor ανέδειξε τον σταρ του. Τον Ντάνο της καρδιάς μας!», είπε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Η έκπληξη της Ναταλίας Γερμανού με τον Αγγελόπουλο! «Ναι ρε αγόρι μου…»

Για το αν θα πήγαινε στο Survivor, η γνωστή ηθοποιός απάντησε: «Δεν είναι θέμα συνθηκών. Είμαι άλλο πράγμα, δεν έχω σχέση με αυτό. Να μπω και να με βλέπει ο κόσμος στο πώς προσπαθώ να επιβιώσω και να αγωνίζομαι, όχι. Να είμαι εγώ κάπου και να με έχουν σαν πειραματόζωο, όχι. Το βλέπω γιατί μου αρέσουν τα αγωνίσματα, είναι ένα πολύ ωραίο και πετυχημένο προϊόν, κόντρα στα παλαιότερα τα οποία δεν έβλεπα.

Νέα αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του Ντάνου! Τι έκανε η οικογένειά του…

Για μένα είναι σαν ένα εκτεταμένο σίριαλ, επειδή είμαι της μυθοπλασίας και αγαπώ την μυθοπλασία και νομίζω και ο κόσμος την αγαπάει. Γι’ αυτό έχουμε βάλει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, ο καλός, ο κακός, ο άσχημος, ο όμορφος, το ζευγάρι, αν έχουν ειδύλλιο. Είναι σαν ένα σίριαλ και είναι πολύ πετυχημένο», είπε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Δείτε όσα είπε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ για το Survivor…