Κόνι Μεταξά: Απαντά στα σχόλια του Νίκου Μουτσινά για εκείνη!

Κόνι Μεταξά

Πώς είναι η συνεργασία τους στο YFSF;

Με δύο μόλις live, προς το παρόν, στο YFSF, οι εντυπώσεις μέχρι στιγμής για την στην Κόνι Μεταξά είναι οι καλύτερες, μέσα από τις ενσαρκώσεις που έχει κάνει. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό People και στον Παύλο Χρίστου και ξεκαθάρισε πως με τον Νίκο Μουτσινά και όσα είχε πει για εκείνη στο παρελθόν δεν έχει κανένα πρόβλημα.

«Περνάω πάρα πολύ ωραία στο παιχνίδι και το διασκεδάζω αφάνταστα. Βέβαια αγχώνομαι πολύ, αλλά μου αρέσει που κάθε εβδομάδα έχω κάτι καινούριο να ετοιμάσω. Είναι μοναδική εμπειρία και νιώθω πολύ τυχερή που το ζω!», λέει στο People.

[dfp_ads id=236982]

Θεωρείς ότι είναι μια ευκαιρία να αναδείξεις το ταλέντο σου και όλα όσα σπούδασες στην Αμερική;

Σίγουρα είναι ένας καλός τρόπος για να εφαρμόσω όλα όσα έμαθα στις σπουδές μου. Από τις πρόβες μέχρι το τελικό performance της Κυριακής, απολαμβάνω να χρησιμοποιώ όλα όσα έμαθα τα τέσσερα χρόνια που φοίτησα στην Αμερική. Ήταν κάτι που είχα να το κάνω καιρό και μου είχε λείψει πολύ.

Το να ενσαρκώνεις άλλους καλλιτέχνες δεν είναι «επικίνδυνο» να εκτεθείς, δεδομένου ότι στη σκηνή δεν είσαι ο εαυτός σου;

Όχι. Εμένα μου φαίνεται πιο επικίνδυνο να είσαι ο εαυτός σου πάνω στη σκηνή από το να φοράς μια μάσκα και να προσποιείσαι κάποιον άλλο.

Ποιον καλλιτέχνη θα ήθελες πολύ να ενσαρκώσεις και ποιον δεν θα ήθελες με τίποτα να κάνεις;

Δεν ξέρω αν θέλω να κάνω κάποιον συγκεκριμένο, η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάποιον στο μυαλό μου. Σημασία δεν έχει να σου δοθεί κάποιος που να σου αρέσει, αλλά, ακόμα κι αν είναι κόντρα ρόλος, να καταφέρεις να το κάνεις καλά.

Στην κριτική επιτροπή βρίσκεται και ο Νίκος Μουτσινάς. Λίγους μήνες πριν σε σχολίασε στην εκπομπή του –συγκεκριμένα για το μπούστο σου – λέγοντας «Η Κόνι Μεταξά τι είναι;» και «Δεν θα ήθελα να είναι κόρη μου». Σε ενόχλησαν τα όσα είπε;

Μα κι εγώ δεν θα ήθελα να τον έχω μπαμπά! (γέλια) Ειλικρινά δεν με ενόχλησε καθόλου αυτό που είπε ο Νίκος Μουτσινάς. Τον βρίσκω εξαιρετικά ευφυή και εκτιμώ ιδιαίτερα το χιούμορ του.

Τώρα που είστε μαζί στο ίδιο σόου, συζητήσατε καθόλου για τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του;

Δεν υπάρχει θέμα συζήτησης όπως το εννοείς. Αυτή την περίοδο είμαστε στο ίδιο σόου και οι συμβουλές του μου είναι πολύτιμες.

Γενικότερα πώς αντιμετωπίζεις το γεγονός ότι ένα πρόσωπο που βρίσκεται σε μια εκπομπή μπορεί να σε σχολιάσει αρνητικά χωρίς καν να σε γνωρίζει;

Πιστεύω πως οτιδήποτε ειπωθεί τηλεοπτικά για σένα δεν πρέπει να το παίρνεις προσωπικά. Είναι κάτι που γίνεται στη δουλειά και που μπορεί να σου συμβεί και εκτός τηλεόρασης.