Κλεμμένα Όνειρα: Απόψε το μεγάλο φινάλε!

Πώς θα τελειώσει ο 3ος κύκλος; Ποιο θα είναι το τέλος του Μαλτέζου;

Αγωνία μέχρι το φινάλε για τη σειρά του MEGA, καθώς, ενώ όλα δείχνουν ότι ο Δρόσος αθωώνει τον Μαλτέζο, η κατάθεση της Άννας οδηγεί τους δικαστές σε καταδικαστική απόφαση.

Επεισόδιο 438

Η Ηρώ προσκομίζει στο δικαστήριο ένα σημαντικό ενοχοποιητικό στοιχείο κατά του Μαλτέζου, αλλά η πρόεδρος το απορρίπτει. Ο Σάκης μιλάει με συγκινητικά λόγια στη Φρύνη και εκείνη, παρόλο που επηρεάζεται και δακρύζει, του λέει πως έχει χαθεί πλέον η εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό του. Ο ‘Αρης και ο Σταύρος επισκέπτονται τη Χρύσα και προσπαθούν, για μία ακόμα φορά, να την πείσουν να μην καταθέσει υπέρ του Μαλτέζου. Η αγωνία όλων για την έκβαση της δίκης κορυφώνεται… και οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη… Στα έδρανα του δικαστηρίου, όλοι, θύματα και θύτες, αθώοι και ένοχοι αγωνιούν καθώς η ώρα της ετυμηγορίας πλησιάζει… Ποια θα είναι άραγε αυτή;..

Η ανατροπή

Σύμφωνα με το περιοδικό TV ΖΑΠΙΝΓΚ, οι καταθέσεις της Χρύσας και της Έλεν θα «παγώσουν» όσους βρίσκονται εκείνη την ώρα στη δικαστική αίθουσα. Η μεν Χρύσα καταθέτει ότι ο πατέρας της είναι ψυχικά άρρωστος και η δε Έλεν προτείνει στους δικαστές να αθωώσουν τον γιο της και να καταδικάσουν εκείνη για όλα όσα έχει κάνει.

Ωστόσο, η δίκη δεν τελειώνει εκεί, καθώς η Άννα Σπανού επιστρέφει για να αποκαλύψει όλα όσα τη συνέδεσαν με τον σατανικό επειχειρηματία: «Αυτός ο άνθρωπος πρέπει να πληρώσει για όλα. Θα φροντίσω εγώ γι’ αυτό… Κι ας καώ μαζί του», εξομολογείται στον Σταύρο λίγο πριν μπει στην αίθουσα. 

Και πράγματι, λίγο αργότερα, όταν ολοκληρώνει την κατάθεσή της, ακούει ανακουφισμένη το δικαστήριο να διατυπώνει την ετυμηγορία του για τον Μαλτέζο: «Ο Δημήτρης Μαλτέζος καταδικάζεται σε τρις ισόβια». Όλη η αίθουσα σείεται από ευχαρίστηση για την καταδίκη του επιχειρηματία, ο οποίος δείχνει να μην αντιδρά σε ότι γίνεται και να έχει καρφώσει το βλέμμα του στη μητέρα του.

Το τέλος

Η τελευταία σκηνή της σειράς δείχνει τον Μαλτέζο κουλουριασμένο σαν κουβάρι στην αγκαλιά της Έλεν Τζόρνταν. Αποκαμωμένος και δείχνοντας να μην έχει επαφή με το περιβάλλον, της ζητάει να τον απαλλάξει από όλα όσα τον βαραίνουν, με τον τρόπο που εκείνη ξέρει…

Η τέταρτη σεζόν

Το φετινό φινάλε των Κλεμμένων ονείρων θα είναι στην ουσία και η γέφυρα που θα μας ενώσει με την ερχόμενη σεζόν, καθώς, σύμφωνα με το TV ΖΑΠΙΝΓΚ, η πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου θα φανερώσει το τέλος του Μαλτέζου και θα μας εισαγάγει με ένα χρονικό άλμα στα καινούργια επεισόδια της σειράς, με τον Σταύρο να διαδραματίζει κυρίαρχο ρόλο στο κολέγιο και με νέους μαθητές να εμπλουτίζουν με τις ιστορίες τους την πλοκή.

Διαβάστε ακόμα:

Κάτω Παρτάλι: Τα μυστικά αποκαλύπτονται στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν