Κλέλια Πανταζή: Οι χειρότερες στιγμές της ζωής της…

Η εξομολόγηση στη Δούκισσα Νομικού.

Η Ολυμπιονίκης Κλέλια Πανταζή μίλησε στη Δούκισσα Νομικού για την κατάθλιψη που πέρασε, αλλά και τα κιλά που πήρε όταν σταμάτησε τις προπονήσεις, ενώ μοιράστηκε τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της με τους τηλεθεατές, ανάμεσα στις οποίες και ο χαμός της συναθλήτριας της και φίλης της Άννας Πολλάτου.

«Πέρασα κατάθλιψη στα πολύ αρχικά στάδια. Ευτυχώς οι γονείς μου το κατάλαβαν εγκαίρως μου βρήκαν και μία πολύ καλή ψυχολόγο και μπόρεσα να το ξεπεράσω. Ήμουν 19. Όταν τελείωσε όλο αυτό έτρωγα πολύ και όταν σταματάς και να προπονείσαι για 10 – 12 ώρες, αρχίζουν όλα αυτά και κάθονται πάνω σου και βάζεις κιλά.» ομολογεί η Ολυμπιονίκης που αποκαλύπτει πως στο Σίδνεϋ ζύγιζε 40 κιλά και έπειτα έφτασε τα 65.

«Ανεβαίνω ξαφνικά μια μέρα στη ζυγαριά και γράφει 65 κιλά. Κι από τότε σταμάτησα να τρώω χαζομάρες. Βγήκα και ξενύχτισα γιατί έπρεπε να εξερευνήσω και αυτή τη ζωή.»

«Η μία ήταν όταν αναγκάστηκα να πω στοπ και τελείωσε η καριέρα μου νωρίτερα από ότι θα ήθελα, πριν τους Ολυμπιακούς της Αθήνας και η άλλη ήταν όταν χάσαμε την Άννα Πολλάτου που ήμασταν στην ίδια ομάδα, αδελφές ουσιαστικά. Αυτό που μου άλλαξε στη ζωή η απώλεια της ήταν πως δεν θα χάνω το χρόνο μου, θα ρουφάω την κάθε στιγμή της ζωής μου σαν να είναι η τελευταία γιατί ποτέ δεν ξέρεις…»