Kick Off: Τα πάντα γύρω από την αγωνιστική δράση του σαββατοκύριακου

Kick Off

Σήμερα στις 21:40 στον ΣΚΑΙ.

Και αυτή την Κυριακή η εκπομπή Kick Off με τον Κώστα Βαϊμάκη και τον Γιάννη Τσαούση έχει όλα όσα θέλετε να δείτε και να μάθετε για την 8η αγωνιστική της Super League. Μαζί τους η Χριστίνα Βραχάλη.

Δείτε πρώτοι στον ΣΚΑΪ τα highlights του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ αμέσως μετά από το σφύριγμα της λήξης, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, το σχόλιο του Σταύρου Κόλκα και την ανάλυση όλων των επίμαχων φάσεων από τον Παναγιώτη Βαρούχα.

Όλα τα γκολ της αγωνιστικής, αναλυτικό ρεπορτάζ για τον αγώνα ΑΕΚ-Πανιώνιος. Ο project manager της «Αγιά-Σοφιάς» Δημήτρης Ανδριόπουλος μιλάει αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου και αποκαλύπτει τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν και το μεγάλο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεραστεί μέχρι να αρχίσει το έργο.

Ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ο Βασίλης Βέργης κι ο Βασίλης Παπαθεοδώρου θα βρίσκονται στο στούντιο  για να αναλύσουν και να σχολιάσουν όλη την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου και το παρασκήνιο πίσω από τις τελευταίες εξελίξεις στην ΕΠΟ και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πολλά γκολ από τα σημαντικά παιχνίδια στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και όλα τα σημαντικά γεγονότα της αθλητικής επικαιρότητας, αυτή την Κυριακή στις 21:40 στο Kick Off.