KICK OFF: Πρεμιέρα σήμερα για Πανούτσο – Βαϊμάκη

KICK OFF»: Από εδώ ξεκινάει το παιχνίδι!

Από σήμερα Κυριακή 4 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 21.40 έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η νέα αθλητική εκπομπή, που ανατρέπει τα δεδομένα στην αθλητική ενημέρωση!
Το κυριακάτικο αθλητικό σόου του ΣΚΑΪ παρουσιάζουν : δύο νέοι, ωραίοι, αθλητικοί και με εκπληκτική φυσική κατάσταση, δύο καινούργια φυντάνια της αθλητικής δημοσιογραφίας, που έχουν πολλά να δώσουν: ο Αντώνης Πανούτσος και ο Κώστας Βαϊμάκης, οι οποίοι έχουν άποψη για όλα: τη μαγειρική, τη μόδα, την πολιτική, τα οικονομικά, τις νέες τάσεις στα μαλλιά, τη μουσική και το σινεμά.
Έχουν άποψη για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και τον αθλητισμό και δεν διστάζουν να την εκφράσουν, είτε αυτή αρέσει είτε ενοχλεί. Διότι και στο ποδόσφαιρο δεν έχει τόσο μεγάλη αξία να «χαϊδεύεις αυτιά», όσο να τα αναγκάζεις να σε ακούσουν.
Το «KICK–OFF» θα έχει χιούμορ. Και μερικές φορές ένταση, αντιπαράθεση και διαφωνίες. Θα έχει και όλα τα γκολ και τις φάσεις της αγωνιστικής, ρεπορτάζ από ό,τι συμβαίνει εντός και εκτός γηπέδων, ανάλυση, ζωντανές συνδέσεις με τα σημεία όπου υπάρχει δράση και, φυσικά, παρασκήνιο.
Μία δυνατή ομάδα συνεργατών μέσα κι έξω από το στούντιο θα σας κάνουν να ζήσετε το παιχνίδι και να δείτε πίσω από τις γραμμές του αγωνιστικού χώρου.
Μαζί τους θα είναι έγκριτοι σχολιαστές, όπως ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ο Βασίλης Βέργης και ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, καλεσμένοι-έκπληξη, ρεπόρτερ ομάδων, κοινό που θα «ζωντανεύει» τα βράδια της Κυριακής, η Χριστίνα Βραχάλη που θα βγάζει ασίστ και θα σκοράρει, όλο το αθλητικό δημοσιογραφικό δυναμικό του ΣΚΑΪ, και ο Παναγιώτης Βαρούχας, ο οποίος θα σχολιάζει τις αμφισβητούμενες φάσεις.