Kick Off: Όλη η δράση του σαββατοκύριακου

Kick Off

Απόψε στις 21:40 στον ΣΚΑΙ.

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ θα βρεθεί στο επίκεντρο της εκπομπής KICK OFF με τον Κώστα Βαϊμάκη και τον Γιάννη Τσαούση αυτή την Κυριακή. Μαζί τους η Χριστίνα Βραχάλη.

Δείτε πρώτοι στον ΣΚΑΪ τα highlights από το μεγάλο παιχνίδι στη Λεωφόρο, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών σε ζωντανή σύνδεση με το «Απόστολος Νικολαϊδης» και την ανάλυση όλων των επίμαχων φάσεων από τον Παναγιώτη Βαρούχα.

Όλα τα γκολ της 13ης αγωνιστικής της Super League και αναλυτικό ρεπορτάζ από τα παιχνίδια Ολυμπιακός-Λεβαδειακός και Κέρκυρα-ΑΕΚ.

Ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ο Βασίλης Βέργης κι ο Βασίλης Παπαθεοδώρου θα βρίσκονται στο στούντιο  για να αναλύσουν και να σχολιάσουν όλη την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου και την αντικατάσταση του Αντρέα Στραματσόνι από τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Στιγμιότυπα από τα ντέρμπι κορυφής Μπαρτσελόνα-Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι και πολλά γκολ από τα σημαντικά παιχνίδια στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Όλα τα σπουδαία γεγονότα της αθλητικής επικαιρότητας, αυτή την Κυριακή στις 21:40 στο Kick Off.