Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση του Πάνθεον «Ηρακλής, οι 12 άθλοι»

Ηρακλής, οι 12 άθλοι

Το zappIT σας πάει θέατρο!

Ο σπουδαιότερος, ισχυρότερος και πιο δημοφιλής ήρωας στην ελληνική μυθολογία έρχεται στο θέατρο ΠΑΝΘΕΟΝ, από 16 Οκτώβρη με μια παράσταση- υπερπαραγωγή για όλη την οικογένεια σε σύλληψη, σκηνοθεσία, σκηνικά και κοστούμια Απόλλωνα Παπαθεοχάρη καιΗρακλή το Νίκο Κουρή. Μαζί του στο ρόλο του Ευρυσθέα η μεγάλη Κυρία του ΘεάτρουΡούλα Πατεράκη και ένας πολυπληθής θίασος ηθοποιών και χορευτών. Δώδεκα διαφορετικά σκηνικά, ζωντανεύουν τους 12 Άθλους του μυθικού ήρωα, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα και καθηλώνοντας μικρούς και μεγάλους.

«Με μια σύγχρονη γραφή, μουσική και τραγούδια τα ερεθίσματα του μυθολογικού υλικού είναι τόσο διαπαιδαγωγικά όσο και διασκεδαστικά, με σκοπό την παρακίνηση της εύπλαστης παιδικής ψυχής και την πιθανή αφύπνιση του αυθορμητισμού και της αμελημένης προσπάθειας του κάθε ενήλικα». Απόλλων Παπαθεοχάρης

Το zappIT εξασφάλισε για εσάς 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Κυριακής 13 Νοεμβρίου στις 11:30 π.μ.

Για να διεκδικήσετε μία από τις διπλές προσκλήσεις για την παράσταση στείλτε email στο zappit.show@gmail.com με θέμα «Ηρακλής» και κείμενο το ονοματεπώνυμο σας.

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στις 14:00 και οι νικητές από την κλήρωση θα ανακοινωθούν αμέσως μετά τη λήξη του.