Κάτια Δανδουλάκη: Ο «Όρκος Σιωπής» και η συμμετοχή της στο «DWTS»

Θα δούμε την ηθοποιό να κάθεται και πάλι στις καρέκλες των κριτών στο «Dancing with the Stars»; Δείτε όσα είπε στη «Μία» και στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Με την ηρεμία που αποπνέει πάντα στις συνεντεύξεις της, η ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε σήμερα στο πλατό του «Μία» και μίλησε για τη νέα σειρά του STAR «Όρκος Σιωπής» στην οποία πρωταγωνιστεί και τους λαμπερούς συντελεστές και συνεργάτες της. Αναφέρθηκε ακόμα με ιδιαίτερη αγάπη στην τηλεόραση και τόσα χρόνια δουλειάς σε αυτή και στη «σχέση» που αναπτυχθεί με τους τηλεθεατές.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ωστόσο, πως ακόμα δεν γνωρίζει ακόμα αν θα συνεχίζουμε να τη βλέπουμε στην κριτική επιτροπή του Dancing with the Stars μιας και ακόαμ δεν έχουν γίνει συζητήσεις και εκείνη δεν πιέζει τα πράγματα.
 
«Δεν έχω έρθει σε επαφή. Με ρωτάει όλος ο κόσμος και δίκαια. Πιστεύω ότι έχει γίνει το εξής. Θέλουν να δρομολογήσουν φαίνεται ο ΑΝΤ1 άλλα πράγματα που «τρέχουν» μπροστά γιατί δεν έχω έρθει σε επαφή αλλά πιστεύω απόλυτα, αν ήταν να έχουν πάρει μια οποιαδήποτε απόφαση θα μου είχαν τηλεφωνήσει. Δεν έχω όμως καμία επαφή και δεν παίρνω κι εγώ τηλέφωνο γιατί θεωρώ ότι την ιεραρχεία την ξέρουν, ξέρουν τι τους πιέζει αυτή τη στιγμή, άρα δεν έχω κανένα λόγο αυτή τη στιγμή που είναι όλοι σαν τρελοί για να ξεκινήσει η σεζόν τους να τους κουράσω. Αν μου πουν ότι είμαι, θα ήθελα., με μεγάλη μου χαρά.»

//www.youtube.com/embed/ckXIgOPW_04