Κατερίνα Ζαρίφη: «Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα σοκ που έχω πάθει στη ζωή μου…»

Κατερίνα Ζαρίφη

«Ειλικρινά είχα χάσει τη μπάλα και δεν ήξερα τι πρέπει να κάνω...»

Η Κατερίνα Ζαρίφη εξομολογήθηκε στην Ντορέττα Παπαδημητρίου για την απώλεια της Ζωής Λάσκαρη. Η παρουσιάστρια η οποία συμμετέχει στην παράσταση «Δουλειές με φούντες» στη θεατρική σκηνή Ζωή Λάσκαρη περιγράφει πώς έμαθε τα δυσάρεστα νέα και το σοκ της.

«Με πήραν τηλέφωνο. Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα σοκ που έχω πάθει στη ζωή μου ποτέ. Γιατί είχαμε μιλήσει πριν από περίπου μία εβδομάδα και η Ζωή ήταν τόσο χαρούμενη για αυτή την παράσταση! Είχε ήδη έτοιμο το σκηνικό. Στην αρχή πραγματικά νόμιζα ότι ήταν μια φάρσα, ένα αστείο. Ειλικρινά είχα χάσει τη μπάλα και δεν ήξερα τι πρέπει να κάνω, ήμουν επιλογή της, να το συνεχίσω αυτό που δεν θα είναι η Ζωή;

[dfp_ads id=236982]

Σε αυτό το θίασο πολύ βασικό συστατικό της επιτυχίας είναι και η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου που είναι παραγωγός και παίζει. Καταλαβαίνεις ότι αυτό το πράγμα ήταν ένας σεισμός συθέμελος. Μαζευτήκαμε όλοι και είπαμε ότι θα το κάνουμε για τη Ζωή.

Η Ζωή με το που συστηνόταν ήταν ένα κομμάτι πολύ ισχυρό που έμπαινε στη ζωή σου. Ήταν ζωή. Σε όλα έντονη. Στα γέλια της, στις εκρήξεις της, στο ταλέντο της. Στεναχωριέμαι που δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να αρπάξω λίγο από αυτήν ακόμα. Το ονειρευόμουν να βρεθώ μαζί της στη σκηνή. αυτό έδεσε ένα θίασο σαν οικογένεια», εκμυστηρεύτηκε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα για την τηλεόραση και όχι μόνο, εδώ.