Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν έχω ξεπεράσει ακόμα το θάνατο του πατέρα μου»

Συγκινήθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη μιλώντας για την απώλεια του πατέρα της...

«Ο Γιάννης αποδείχτηκε ότι στα δύσκολα, με τον μπαμπά μου, που ήταν ό,τι χειρότερο έχει συμβεί στη ζωή μου, ήταν δίπλα μου. Κι όχι μόνο δίπλα σε εμένα. Ήταν δίπλα στον μπαμπά μου. Μάλιστα όταν είχε ξεκινήσει αυτή η δύσκολη περίοδος του είχα πει πραγματικά αν δεν αντέχεις, χωρίς καμία κακία μπορείς να φύγεις. Γιατί δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ικανοί στο να αντέξουν να ζουν μία αρρώστια, ή το τρέξιμο, ή μετά την απώλεια ενός ανθρώπου.» δήλωσε η Κατερίνα Ζαρίφη καλεσμένη σήμερα στο «Mega με Μία» για τον σύντροφο της Γιάννη.

«Είχαν πάρα πολύ στενή σχέση με τον μπαμπά μου και μόνο και μόνο για αυτό τον λατρεύω τον Γιάννη. Είναι το στήριγμα μου.

Δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα τον πατέρα μου. Είναι μικρά καθημερινά που εκεί που είσαι μες στην τρελή χαρά, βλέπεις έναν άνθρωπο που μοιάζει σαν κοψιά και λες «πόσο μοιάζει με το μπαμπά μου». Κι επειδή ήταν μία εμβληματική φιγούρα ο πατέρας μου και πραγματικά με έχει στιγματίσει. Δεν είναι κάτι που ξεπερνιέται. Εγώ δεν είμαι και συμβιβασμένη καθόλου με την απώλεια. Δηλαδή αυτό που λένε ότι πρέπει να συμβιβαστείς δε το δέχομαι. Πρέπει να το ζήσεις…» είπε συνεχίζοντας η παρουσιάστρια, ενώ μετέφερε και τη συμβουλή που συνήθιζε να της δίνει ο πατέρα της:

«Να είσαι καλή ακόμα και με τους κακούς γιατί κάποια μέρα θα καταλάβεις ότι αυτό θα σε βοηθήσει στη ζωή.»

https://www.youtube.com/embed/kUSjzvGBYw8