Κατερίνα Ζαρίφη: Αποκαλύπτει για τον Πρωινό Καφέ με τον Νίκο Μουτσινά! «Ήταν η χειρότερη στιγμή για εμένα…»

Κατερίνα Ζαρίφη

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για την χειρότερη της στιγμή στην τηλεόραση, εκείνη του Πρωινού Καφέ.

Σε συνέντευξη της στην εκπομπή ΕΔΩ η Κατερίνα Ζαρίφη αναφέρθηκε στην εποχή του Πρωινού Καφέ που έκανε με τον Νίκο Μουτσινά ως την χειρότερη στιγμή για εκείνη στην τηλεόραση, όσον αφορά στα σχόλια που υπήρχαν εκείνη την περίοδο για τους δύο παρουσιαστές, αλλά και ακόμα χειρότερα για τις ενοχλήσεις στα συγγενικά τους πρόσωπα.

[dfp_ads id=236982]

«Η χειρότερη στιγμή για εμένα ήταν σίγουρα την εποχή του Πρωινού καφέ με τον Νίκο Μουτσινά. Όχι ως εκπομπή. Ως ορυμαγδός γύρω γύρω από τις τότε εκπομπές. Γιατί τότε αν θυμάσαι το κάθε κανάλι είχε 8 εκπομπές γκόσιπ. Θεωρώ ότι τότε ακούστηκαν και για τους δυο μας πράγματα άδικα και χοντράδες, οι οποίες δεν νομίζω ότι κρίνουν και έναν άνθρωπο τηλεοπτικά. Το να μετρήσεις τι μέγεθος έχει ο πισινός ενός ανθρώπου σε σχέση με το αν τα λέει καλά στην τηλεόραση, για εμένα δεν παίζει ρόλο.

Τότε είχαμε ακούσει Ντορέττα… πρέπει να μας είχαν κατηγορήσει και για την τρύπα του όζοντος γιατί βάζαμε σπρέι στη μασχάλη. Περισσότερο τότε με είχε στεναχωρήσει το ότι είχαν πλησιάσει τους γονείς μου για δηλώσεις, ή ότι είχαν στείλει κάμερα στη Θήβα. Σε δυο ανθρώπους που ήταν εντελώς άσχετοι με αυτό το πράγμα. Περισσότερο με είχε αγγίξει αυτό. Σε σχέση με αυτά που ειπώθηκαν για εμένα, είναι κάτι που ακούς, εννοείται ότι παθαίνεις ένα σφίξιμο στην αρχή, αλλά σταδιακά έχω την αίσθηση ότι συνηθίζεις.

Δεν θα μιλήσω για τον Νίκο γιατί τον εκτιμώ τόσο πολύ σαν ταλέντο. Θεωρώ ότι τότε δεν ήμουν τόσο δυναμική όσο θα έπρεπε. Ναι μεν είδα τον εαυτό μου να είναι πρώτος ρόλος, αλλά η ίδια δεν το είχα πιστέψει μέσα μου, στο να πατήσω πόδι. Όταν σου δίνεται η ευκαιρία να είσαι διεκδικητικός στα ουσιαστικά όπως το στο ποιους θα έχεις συνεργάτες. αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα ήμουν πιο διεκδικητική στο κομμάτι συνεργάτες – ομάδα πίσω από τις κάμερες», ανέφερε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα για την τηλεόραση και όχι μόνο, εδώ.