Κατερίνα Θεοχάρη: Η αποκάλυψη για το ρόλο της κοντής στο «Παρά Πέντε» και τα προβλήματα υγείας…

Κατερίνα Παπαθεοχάρη

Η ηθοποιός αποκαλύπτει πως βρέθηκε στην σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη και ποια είναι η σχέση της με τον Άνθιμο Ανανιάδη.

Την Κατερίνα Θεοχάρη την γνωρίσαμε μέσα από τον πολυσυζητημένο ρόλο της «κοντής» στην σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Στο παρά πέντε». Η ηθοποιός αποκαλύπτει πως πήρε το ρόλο στην σειρά, αλλά και τα προβλήματα υγείας που την κράτησαν εκτός δουλειάς στη συνέχεια. Ποια είναι η σχέση της με τον Άνθιμο Ανανιάδη;

Πώς πήρε τον ρόλο στην σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Στο Παρά Πέντε»;
[dfp_ads id=236982]

«Ήμουν φίλη με τον Αργύρη Αγγέλου, ήμασταν μαζί στην ίδια σχολή, στην ίδια τάξη και έτσι γνώρισα και τον Γιώργο Καπουτζίδη μέσω του Αργύρη. Κάναμε πάρα πολύ παρέα. Τα μαλλιά ήταν σγουρά γιατί είχαμε κάνει μια παράσταση με την Άννα Βαγενά και μετά από λίγο καιρό τυχαίνει το Παρά Πέντε, που έλεγε η Θεοπούλα ότι φουσκώνει τα μαλλιά της για να φαίνεται ψηλή κι έκατσε ακριβώς.

Με πήρε ο Αργύρης πρώτα και μου λέει σε πήραν από το MEGA; Μου λέει θα σε πάρουν για το Παρά Πέντε, αλλά δεν φαντάστηκα ότι θα κάνω την «κοντή». Το βλέπαμε ανελλιπώς και λέγαμε μα ποια θα κάνει την «κοντή», θα την εμφανίσουν την κοντή; Και μετά με πήραν από το MEGA, μου λένε σας έχει ενημερώσει ο Αργύρης ποιο ρόλο θα κάνετε; Θα κάνετε την «κοντή». Άρχισα να τσιρίζω! Τότε έπαιρναν πάρα πολλές πρωταγωνίστριες κιόλας και ήθελαν τον ρόλο. Μου το είχαν πει.»

Τα προβλήματα υγείας

«Μετά είχα κάποια προβλήματα υγείας μικρά που δεν μπορούσα να συνεχίσω. Έμεινα εκτός 5 χρόνια.»

Ποια είναι η σχέση της με τον Άνθιμο Ανανιάδη;

«Είναι φίλος μου ο Άνθιμος Ανανιάδης, τον αγαπώ πολύ. Μόνοι φίλοι, Ξεκάθαρα.»