Κατερίνα Λέχου και Αλέκος Συσσοβίτης στο “Barman”

Απόψε στις 00:45 στον Alpha.

Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, στις 00:45, ο Αλέξης Γεωργούλης υποδέχεται την Κατερίνα Λέχου. Οι δυο τους συναντιούνται μετά από αρκετά χρόνια, θυμούνται την εποχή που συνεργάστηκαν στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου» και ανταλλάσσουν απόψεις για το σινεμά, το θέατρο αλλά και την τηλεόραση. Ακόμα, η Κατερίνα Λέχου εκμυστηρεύεται τις σκέψεις της για την αγάπη, εξηγεί τι σημαίνει γι’ αυτήν «οικογένεια» και αναφέρει τα απαραίτητα
γι’ αυτήν χαρακτηριστικά ώστε να διαρκέσει μια ερωτική σχέση. Δεν διστάζει να μιλήσει, επίσης, για τις προσωπικές της ανασφάλειες στην εποχή της κρίσης και να μοιραστεί τις μελλοντικά της σχέδια.

Στη συνέχεια, στο σκαμπό κάθεται ο Αλέκος Συσσοβίτης. Ο ηθοποιός θυμάται τις εμπειρίες του από τα χρόνια που καθόταν πίσω από την μπάρα και μιλάει για την αξία που είχαν τα πρώτα χρήματα που έβγαλε ως λαντζιέρης στη Μύκονο. Εξηγεί πώς μέσα σε μια νύχτα άλλαξε η ζωή του όταν τον ανακάλυψε ο σχεδιαστής Τιερί Μιγκλέρ, ο οποίος τον παρότρυνε να ασχοληθεί με το μόντελιγκ και περιγράφει πώς αισθάνθηκε όταν περπάτησε στην πασαρέλα με την Νταϊάνα Ρος. Αποκαλύπτει πότε και γιατί πληγώθηκε από τον έρωτα και μοιράζεται τις απόψεις του γύρω από τις γυναίκες και τις ανθρώπινες σχέσεις. Τέλος, καλεσμένος και παρουσιαστής μιλούν για τις κοινές τους πορείες στο θέατρο και τον κινηματογράφο, ενώ ο Αλέκος Συσσοβίτης θυμάται τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας του ως αυτοδίδακτος.