Κατερίνα Καραβάτου: «Αν ο Κρατερός έβλεπε πως η συνύπαρξη στην εκπομπή μας δημιουργεί πρόβλημα …θα έφευγε»

Κατερίνα Καραβάτου

Τι απαντά η Κατερίνα Καραβάτου για την «κατάρα» των ζευγαριών που κάνουν πρωινό;

Μετά από ένα χρόνο και κάτι, η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε ξανά στο Tatiana Live. Την τελευταία φορά που συναντήθηκαν με την Τατιάνα Στεφανίδου, η Κατερίνα Καραβάτου ήταν έγκυος, αλλά ακόμα δεν το είχε μάθει κανείς. Όταν η Τατιάνα Στεφανίδου της έθεσε την επίμαχη ερώτηση, η αμηχανία ήταν ξεκάθαρη. Απολαμβάνοντας πλέον στιγμές με το γιο της που έχει κλείσει τους 7 μήνες, η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε για εκείνη τη στιγμή στην Τατιάνα Στεφανίδου:

[dfp_ads id=236982]

«Δαγκώθηκα. Ξέρεις τι είχα πάθει εκείνη την ημέρα; Όταν μου το είπες αυτό, κι επειδή μόλις είχα μάθει για την εγκυμοσύνη, κι επειδή ήταν πάρα πολύ νωρίς και με πιάνουν όπως πιάνουν τις μαμάδες, διάφορα του τύπου θα πάει, δεν θα πάει καλά και τι θα γίνει. Εγώ εκείνη τη στιγμή κόλλησα και δεν ήθελα να πω «δεν είμαι». Όχι γιατί δεν ήθελα να το πω προς τα έξω, δεν ήθελα και να πω ψέματα για το ίδιο το μωρό.

Δηλαδή αφού ήξερα την ύπαρξη του, να βγω και να πω ότι δεν υπάρχει; Δεν ήθελα να το κάνω αυτό το πράγμα. Από την άλλη δεν μπορούσα και να πω κάτι γιατί ήταν ο πρώτος καιρός και από τη μία δεν ήθελα να το γκαντεμιάσω, από την άλλη και τι να πω ακριβώς, ήμουν και σε ζωντανή εκπομπή. Κόμπλαρα πάρα πολύ άσχημα. Νομίζω το κατάλαβε όλος ο κόσμος.»

Η παρουσιάστρια του Epsilon μίλησε ακόμα στην εκπομπή για το θηλασμό που επιλέγει να διατηρεί ακόμα, αλλά και την Αέλια σε σχέση με τον μικρό.

Μετά και τον πρόσφατοχωρισμό των παρουσιαστών του Πρωινού: Γιώργο Λιάγκα και Φαίης Σκορδά, αλλά και το λίγο παλιότερο διαζύγιο του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, πολλοί μίλησαν για κάποια μικρή «κατάρα» που ακολουθεί τα ζευτάρια των πρωινών. Η Κατερίνα Καραβάτου αναφερόμενη στο αν η συνεργασία της με τον Κρατερό Κατσούλη θα μπορούσε να δημιουργήσει τριβές ανάμεσα τους απάντησε:

«Νομίζω ότι ο Κρατερός, αν έβλεπε πως αυτή η συνύπαρξη μας στον αέρα μιας εκπομπής, να δημιουργεί πρόβλημα, θα έφευγε κατευθείαν. Δεν είναι το δικό του επάγγελμα. Είναι κάτι το οποίο βέβαια κάνει με πολύ μεγάλη χαρά. Είναι εκεί γιατί το ξεκινήσαμε για να είμαστε μαζί, γιατί πιστέψαμε ότι μπορούμε να κάνουμε ωραία πράγματα μαζί. Αλλά δεν βάζει κάτι πάνω από την οικογενειακή του ευτυχία, οπότε είμαι σίγουρη ότι με το που θα αντιληφθεί κάτι τέτοιο, αν γίνει ποτέ, κατευθείαν θα τελειώσει το επαγγελματικό μας.

Η παρουσία το Κρατερού είναι καταλυτική ως προς την άλλη πλευρά. Ο Κρατερός ήθελε να είναι μαζί, γιατί εντάξει είπαμε να το κάνουμε μαζί αυτό, αλλά ήθελε να είναι σίγουρος ότι θα είμαι καλά, για να με ηρεμεί, για να αισθάνομαι ασφαλής. το έχει αυτό στο νου του πάντα, σε οτιδήποτε και να κάνει.»