Κατερίνα Καραβάτου: Η σύμπτωση σχετικά με την εγκυμοσύνη της και η ευχή της Ναταλίας Γερμανού

Το ...αστείο του Κρατερού Κατσούλη που την τάραξε!

Στο πλατό του «NaMaSte» βρέθηκε η παρουσιάστρια του Epsilon Κατερίνα Καραβάτου, η οποία ανάμεσα στα όσα μοιράστηκε με την Ναταλία Γερμανού ήταν και μια σύμπτωση που αφορά στην εγκυμοσύνη του δεύτερου παιδιού της. Η παρουσιάστρια θα φέρει στον κόσμο σύντομα ένα αγοράκι που πιθανότατα να έχει την ίδια ημερομηνία γέννησης με τον πατέρα της που έχασε πριν από περίπου ένα χρόνο.
«Όταν έκανα το τεστ, μου είπαν ότι η ημερομηνία, αυτό που λένε ως πιθανή ημερομηνία γέννησης – δεν ξέρεις αν θα γεννηθεί εκείνη – είναι η μέρα των γενεθλίων του μπαμπά μου» είπε η Κατερίνα Καραβάτου η οποία αποκάλυψε πως το ένα όνομα του θα είναι Γιάννης:«Σίγουρα θα τον λένε και Γιάννη. Δηλαδή του χρόνου τέτοια μέρα θα γιορτάζουμε.»

Η Ναταλία Γερμανού, η οποία έχει εκφράσει την επιθυμία της να αποκτήσει και η ίδια ένα παιδί με υιοθεσία, ευχήθηκε μέσα από την ψυχή της στην παρουσιάστρια: «Με ένα πόνο και εγώ θέλω να είναι ένα γερό παιδάκι και πολύ τυχερό στη ζωή του. Δηλαδή, εσύ μεγαλώνοντας να νιώθεις ότι όλα του έρχονται εύκολα. Να βλέπεις το παιδάκι σου να μην ζορίζεται και το ένα και το άλλο. Αυτό που λέω ισχύει και για την Αέλια. Να είναι παιδάκια που θα έχουμε κάθε μέρα λόγους να χαμογελάνε.»

https://www.youtube.com/embed/Ypl0ZyK0r-Y