Κατερίνα Καραβάτου: Η σπόντα για τον χρόνο, το «ευχαριστώ» στον Δημήτρη Κοντομηνά και το μήνυμα στους τηλεθεατές

Τι είπε για τον Σεπτέμβρη;

Μετά τον μαραθώνιο αποχαιρετισμό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, ο οποίος κάποια στιγμή φάνηκε πως δε θα έχει τέλος και τους πιο λιτούς στον λόγο τους Παύλο Σταματόπουλο και Ευθύμη Ζησάκη, η Κατερίνα Καραβάτου πήρε τον λόγο για να πει κι εκείνη τα δικά της ευχαριστώ και να περάσει τα δικά της μηνύματα…

«Να πω κάτι; Υπάρχει χρόνος; Μπορώ να συνεχίσω κανονικά; Εντάξει, γιατι έχει πάρει πολύ και λέω μήπως πρέπει να πάμε σε break» ξεκίνησε να λέει με νόημα.

«Εγω θα ξεκινήσω λέγοντας ότι θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ για αυτή την ευκαιρία επανεκκίνησης, τον Πρόεδρο του Alpha κ. Δημήτρη Κοντομηνά γιατί με έχει φέρει να είμαι τώρα σε αυτή την πλεονεκτική θέση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης μέσα από την ψυχή μου, μέσα από την καρδιά μου όλους αυτούς τους ανθρώπους που εργάστηκαν για αυτή την εκπομπή, η Κωνσταντίνα έχει αναφέρει νομίζω  όλα τα ονόματα αυτών των ανθρώπων που έχουν εργαστεί για να βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα στις οθόνες σας, θα ήθελα όμως εγώ να πω μιας και έχω περάσει πολλές ώρες στο μοντάζ ότι ευχαριστώ πάρα πολύ την Κάσι, την Αριστέα, τη Λίτσα τη Νάνσυ που ήταν εκεί στα περισσότερα καρέ που κάναμε μαζί και είχαν όλες πάρα πολύ όρεξη γιατί τους άρεσε αυτό που έκαναν και μου άρεσε κι εμένα πάρα πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω εκτός από τα τμήματα της παραγωγής, εκτός από τους καμεραμεν, εκτός από την υπέροχη συντακτική ομάδα που έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν, τον Alpha, τις δημόσιες σχέσεις του Alpha που μου στάθηκαν τόσο πολύ. όλους τους ανθρώπους που ακόμα κι αν ξεχνώ κάποιον να ξέρετε ότι σας έχω πάντα στην καρδιά μου και στην ψυχή μου τόσο ιδιαίτερα γιατί ήταν μια πολύ επίσης ιδιαίτερη χρονιά αυτή για μένα.

Σας έχω πει κατ ιδίαν τι αισθάνομαι για εσάς και τι έχω, ήθελα να το κάνω αυτό πριν. Είμαι πολύ περήφανη που συμμετέχω σε αυτή την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήθω τους ανθρώπους που επέλεξαν να σταθούν δίπλα μου, είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό το πράγμα. Και πάνω από όλα θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω εσάς που μετά από δέκα χρόνια και μετά από μία τρίωρη τηλεοπτική παρέα που κάναμε με το Κους Κους και τις άλλες εκπομπές στις οποίες μου έχει δώσει ο Alpha την ευκαιρία να συμμετάσχω, ειλικρινά δεν είχα ιδέα για αυτή την αγάπη. Δεν είχα ιδέα για το πόσο υποστηρικτικοί μπορεί να είστε. Σας ευχαριστώ θερμά γιατί όλο αυτό το πράγμα πραγματικά μου βγήκε σε καλό. Ειλικρινά σας ευχαριστώ ιδιαίτερα, καμια φορά με συναντάτε στον δρόμο, δεν ξέρω τι να σας πω. Το ευχαριστώ και η αγάπη μου είναι αυτό που μπορώ να δώσω αυτή τη στιγμή και να σας πω ότι ούτως ή άλλως μαζί θα είμαστε κάπως έτσι, κάπως αλλιώς, κάπου αλλού… Πάντως το Σεπτέμβρη κοντά θα είμαστε» είπε η Κατερίνα Καραβάτου αφήνοντας το δικό της σχόλιο για το τηλεοπτικό της μέλλον. Ενώ στη συνέχεια ζήτησε από όλους να χειροκροτήσουν τους συνεργάτες της και παρουσιαστές της εκπομπής

«Να χειροκροτήσετε αυτή την υπέροχη ομάδα που πραγματικά μου έμαθε τόσο πολλά πράγματα σε μία εξαιρετικά διδακτική χρονιά. Τον Ευθύμη Ζησακη, τον Παύλο Σταματόπουλο και την Κατερίνα Σπυροπούλου. Σας ευχαριστώ θερμά, ήταν ένα πολύ μεγάλο σχολείο για εμένα αυτό. Ήρθα εδώ πέρα σε μία εκπομπή που ήταν ήδη 5 χρόνια επιτυχημένη, εύχομαι όλα τα καλά του κόσμου πέρα από εδώ και επειδή συνηθίζω να κλείνω με ένα μοτο κάθε φορά που αποχαιρετώ θα σας πω ότι σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε, μου είπε ο άντρας μου αυτή την κουβέντα πριν από λίγο καιρό και θα σας την πω κι εγώ τώρα. «Να θυμάστε ότι ότι σας φοβίζει σας ελέγχει. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα!» είπε η Κατερίνα Καραβάτου και οι παρουσιαστές του Μες στην Καλή χαρά άρχισαν να αγκαλιάζονται ενώ ο Παύλος Σταματόπουλος δε μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση του.