Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν ήμασταν ποτέ φίλες με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, συναντιόμασταν στην εκπομπή και…»

Κατερίνα Καραβάτου

Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε για τη χρονιά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Alpha.

Καλεσμένη στο dot. η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για όλα και απάντησε με σαφήνεια στο αν βλέπει τη «φίλη» της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Survivor.

«Δεν βλέπω Survivor. Δεν έχουμε υπάρξει φίλες με την Κωνσταντίνα, εμείς ήμασταν στην ίδια εκπομπή. Δεν έχουμε σχέσεις φιλικές δηλαδή. Ούτε είχαμε ποτέ. Ούτε και τότε. Συναντιόμασταν στην εκπομπή και στις συσκέψεις της εκπομπής, δεν είχαμε παραπάνω σχέσεις, καθόλου.

[dfp_ads id=236982]

Δεν έχω με όλους πολύ μεγάλη επαφή. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που οπωσδήποτε όταν δουλεύεις με κάποιον πρέπει να έχεις γίνει και κολλητός, ή έστω φίλος, ή υποχρεωτικά να βγαίνεις έξω και να περνάς καλά. Με τους ανθρώπους που έχω γίνει φίλη, είναι γιατί ήταν για να γίνει. Ταιριάζαμε, μας ένωσε η ζωή, μας ένωσαν τα πράγματα που ζούσαμε και για αυτό είμαστε ακόμα και μαζί όλοι αυτοί οι άνθρωποι από το Κους Κους και οι πιο παλιοί μου, δηλαδή η Κωνσταντίνα και το Δημήτρης.

Με την Κωνσταντίνα δεν υπήρξε ποτέ κάτι τέτοιο. Πέρασα μια χρονιά όπως την πέρασα εκεί. Δεν ήταν μια χρονιά που πετούσα τη σκούφια μου. Ήταν όμως μια χρονιά, όπως είπα όταν έκλεινα την εκπομπή τότε, στον μικρό μου λόγο που έβγαλα κλείνοντας που ήταν πολύ διδακτική για εμένα και κράτησα όλα αυτά τα πράγματα που έμαθα.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από το Survivor!