Κατερίνα Καινούργιου: Τι είπε για τον “έρωτα” Ουγγαρέζου-Παγιατάκη;

«Να πάει ο Δημήτρης με μια 50άρα, όχι με την Βίκυ...».

Στο «Όλα παίζουν» δεν θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν τη δήλωση που έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τη Βίκυ Παγιατάκη στην εκπομπή της Νανάς Παλαιτσάκη, αλλά και τον μεταξύ τους “διάλογο” στο «MEGA με μία». Η Κατερίνα Καινούργιου, όπως πάντα, έκανε τα δικά της “καυστικά” σχόλια, τονίζοντας πως δεν μπορεί να τους φανταστεί στο κρεβάτι.

«Εγώ πιστεύω ότι πραγματικά η Βίκυ έχει έναν ερωτισμό μέσα της, τον οποίο μπορεί να έχει διακρίνει ο Δημήτρης. Βέβαια θεωρώ τεράστια τη διαφορά ηλικίας. Έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας. Μην πω κάτι για την Βίκυ γιατί την αγαπάω κιόλας. Γενικότερα την εκτιμώ πολύ. Η Βίκυ είναι σε μια ηλικία, ο Δημήτρης είναι αρκετά μικρότερός της.

Όταν η γυναίκα είναι μεγαλύτερη από τον άντρα αρκετά χρόνια, δεν γίνεται. Να πάει ο Δημήτρης με μια 50άρα, όχι με την Βίκυ, συγγνώμη βρε παιδιά. Είναι πάνω από 50 η Βίκυ. Δεν νομίζω ότι και η Βίκυ θα ήθελε να πάει με τον Ουγγαρέζο, είναι μια κυρία. Δεν νομίζω ότι είναι το στιλ της, θέλει κάτι πιο ώριμο. Είναι λίγο πιο πάνω από 50, δεν θα πούμε την ηλικία της.

Δεν θέλω να μου λέτε τέτοια. Έχω ένα κακό. Όταν μιλάμε για ζευγάρια, τους κάνω εικόνα να κάνουν την ερωτική πράξη. Πως θα ήταν αυτοί στο κρεβάτι; Αυτό δεν θέλω να το κάνω εικόνα για κάποιο λόγο, την Βίκυ με τον Δημήτρη».