Κατερίνα Καινούργιου: Τι είπε για τη νέα της ώρα μετά την αποχώρηση Καραβάτου – Κατσούλη;

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου καλημέρισε τους τηλεθεατές στις 07:45 το πρωί της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου μετά το τέλος του «Έτοιμο το πρωινό».

[dfp_ads id=236982]

Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης δεν ανήκουν πλέον στο Epsilon όπως ανακοίνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός το μεσημέρι την Πέμπτης μετά το τέλος της εκπομπής τους. Την Παρασκευή το Epsilon συμπλήρωσε το κενό που δημιουργούταν στο πρόγραμμα του με ελληνική ταινία, όμως όπως είχε γίνει γνωστό και επισήμως μέσα στο σαββατοκύριακο από την εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη, οι αλλαγές ήρθαν το πρωί της Δευτέρας.

Καραβάτου – Κατσούλης: Το φιλί από την Χριστίνα Λαμπίρη… Τι είπε για τους παρουσιαστές;

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε την «καλημέρα» της με το «Φτιάξε καφέ να στα πω» στις 07:45, κερδίζοντας λεπτά ύπνου, αλλά και ζωντάνιας… «Καλημέρα! Το κοιτάζω, το ξανακοιτάζω, είναι 07:45. Καλημέρα αγαπημένοι μου τηλεθεατές, καλή εβδομάδα να έχετε κι από σήμερα θα τα λέμε καθημερινά εδώ μέσα από τη συχνότητα του Epsilon από τις 07:45 μέχρι τις 11:45. Μαραθώνιο θα κάνουμε. Έχουμε ετοιμάσει μια πάρα πολύ ωραία εκπομπή σήμερα. Κερδίσαμε λίγο ύπνο η αλήθεια είναι. Ένα τσικ. τρία τέταρτα. Κάτι είναι και αυτό.»