Κατερίνα Καινούργιου: Τα on air υπονοούμενα για το πρόωρο τέλος της εκπομπής!

Δείτε όλα όσα είπε η γνωστή παρουσιάστρια στον αέρα του “Λόγω Tivis”.

Η εκπομπή “Λόγω Tivis” φαίνεται πως φτάνει στο τέλος. Σε πρόωρο τέλος, καθώς οι πληροφορίες θέλουν τους ανθρώπους του Alpha να έχουν ενημερώσει την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της πως τη Μ. Τρίτη θα βγάλουν την τελευταία τους εκπομπή. Αυτό φαίνεται πως θα συμβεί, καθώς η γνωστή παρουσιάστρια σήμερα έριξε μερικά υπονοούμενα για το μέλλον της. 

Κατερίνα Καινούργιου: Πρόωρο τέλος για το Λόγω Tiviς τη Μ. Τρίτη

«Στη ζωή κάποια πράγματα συμβαίνουν, γενικώς μιλάω, για κάποιο λόγο. Μπορεί να συμβαίνουν κάποιες δυσκολίες και μέσα από αυτές να γίνεσαι καλύτερος. Μην τα παίρνουμε όλα απαισιόδοξα. Μου εξηγείται λίγο αυτές τις φορές που σου πάνε όλα χάλια στη ζωή. Συνήθως λένε ότι όταν ένας τομέας της ζωή σου πάει χάλια, κάποιος άλλος πάει καλά. Όταν όλοι οι τομείς της ζωής σου πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο…», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε πως δεν έχει ούτε σύντροφο, ούτε πεθερά, κάτι που της το… θύμισε η Φωτεινή Πετρογιάννη. «Όταν δεν έχεις, αφιερώνεσαι στη δουλειά σου», πρόσθεσε ο Γιώργος Βαγιάτας και η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε με νόημα: «Άμα δεν έχεις και δουλειά… Ούτε δουλειά, ούτε σύντροφο, ούτε πεθερά…».