Κατερίνα Καινούργιου: «Καρφώνει» την Νέγκα για τα δικά της σχόλια

Νέγκα

Τι είπε στον αέρα της εκπομπής;

[dfp_ads id=236982]

Μετά τη μήνυση που κατέθεσε η Αθηναΐς Νέγκα κατά του Γιώργου Λιάγκα για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης, με αφορμή όσα ανέφερε ο παρουσιαστής κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον ΛΑΜΨΗ 92.3 σχετικά με τη δημοσιογράφο και τη παρουσία της στη τηλεοπτική εκπομπή Rodeo στον ΣΚΑΪ, ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή «Φτιάξε Καφέ να στα πω». Εκεί οι παρουσιαστές επισήμαναν κατά πόσο ήταν δική της επιθυμία να κινηθεί αυτή η διαδικασία καθώς συνήθως προτείνεται να υπάρξει επικοινωνία και από τις δύο πλευρές.

Που βρίσκεται ο Γιώργος Λιάγκας μετά τη μήνυση που κατέθεσε η Αθηναΐς Νέγκα εναντίον του; Κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία!

Αναφερόμενοι στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα, αλλά και τη σάτιρα που κάνει η Αθηναΐς Νέγκα μέσα από τις δικές της εκπομπές η Τζωρτζέλα Κόσιαβα σημείωσε:

«Αφού την έχετε παρακολουθήσει, έχει καυστικό σχόλιο και είναι ανατρεπτική τηλεοπτική προσωπικότητα η κυρία Νέγκα. Δεν το περίμενε κανένας να μπει σε αυτή τη διαδικασία κ. Κούγια.», ενώ η Κατερίνα Καινούργιου «κάρφωσε» τη ραδιοφωνική παραγωγό για τα σχόλια που έχει κάνει για την ίδια…

«Καταρχάς για εμένα η κα. Νέγκα το τι έχει πει, το τι έχει γράψει σε ραδιοφωνικές εκπομπές, δεν λέγεται, αλλά εντάξει δεν θα μπω στη διαδικασία αυτή.»