Κατερίνα Καινούργιου για Μουτσινά: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη διαζευγμένη»

Κατερίνα Καινούργιου

«Εμένα δεν μου άρεσε και τόσο αυτό που είπε...»

«Η Κατερίνα Καινούργιου είναι σαν την πρώην γυναίκα. Έχει τελειώσει ο γάμος, έχει προχωρήσει τη ζωή της και την εκνευρίζει που ο πρώην θα συνεχίσει κι αυτός τη ζωή του» ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς στο Πρωινό, κάνοντας έναν ιδιαίτερο παραλληλισμό που περιλάμβανε την πρώην συνεργάτιδα του Κατερίνα Καινούργιου. Πώς θα ήταν δυνατόν να μην λάβει απάντηση, αφού είναι εξάλλου ένα από τα αγαπημένα της θέματα…

[dfp_ads id=236982]

«Πάντως αν νιώθει ότι ήμασταν παντρεμένοι και χωρίσαμε, θέλω να του πω ότι είμαι πολύ ευτυχισμένη διαζευγμένη. Τον αγαπάω πάρα πολύ αλλά είμαι εύθυμη ζωντοχήρα. Εμένα δεν μου άρεσε και τόσο δεν ξέρω εσύ που το βρήκες τόσο ευχάριστο τον παραλληλισμό. Αστείο είναι, γιατί ο Νίκος έχει έναν τρόπο να τα λέει πολύ χαριτωμένα, όμως ειλικρινά δεν ξέρω τι εννοούσε. Ούτε έχουμε μαλώσει, αυτό που είπε ισχύει, ούτε εγώ γκρινιάζω για κάτι.

Δεν ξέρω τι του μεταφέρουν και τι του λένε, αλλά πραγματικά εγώ για τον Νίκο δεν έχω να πω κακό λόγο ποτέ. Όπου σταθώ και όπου βρεθώ τον αποθεώνω γιατί πραγματικά θεωρώ ότι εκείνος με βοήθησε τηλεοπτικά. Τον αγαπάω πάρα πολύ και εννοείται ότι θέλω κι αυτός να προχωρήσει τη ζωή του, όπως την προχωράω και εγώ. Για να απαντήσω κι εγώ στο χιούμορ, να πω ότι δεν έχω λόγο να γκρινιάξω, να πω ότι είμαι πολύ ευτυχισμένη ζωντοχήρα» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου που λίγο αργότερα σκέφτηκε να ζητήσει και διατροφή από τον Νίκο Μουτσινά.