Κατερίνα Καινούργιου: Η ενόχληση της με το χαρακτηρισμό του Μουρατίδη και η απάντηση!

Κατερίνα Καινούργιου
Τι είχε προηγηθεί των όσων είπε ο Νίκος Μουρατίδης και τι απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου;

«Με είπε αγενή; Πραγματικά έχω ακούσει πάρα πολλά. Αλλά τουλάχιστον ένα πράγμα για το οποίο «φημίζομαι» είναι η ευγένεια μου και οι τρόποι μου και τηλεοπτικά» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου αναφερόμενη στα όσα είπε ο Νίκος Μουρατίδης στο Επιτέλους σαββατοκύριακο.

Καινούργιου – Μουρατίδης: Ένταση και αμηχανία στο πλατό! Ο on air εκνευρισμός της παρουσιάστριας!

«Το Κατερινάκι σας εκτός του ότι δεν μου αρέσει, είναι και πάρα πολύ αγενής. Με έβγαλαν ένα πρωί στο τηλέφωνο με λινκ και επειδή δεν τους άρεσαν αυτά που έλεγα, με έκλεισαν κακήν κακώς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουρατίδης και ο Κατερίνα Καινούργιου έδωσε την απάντηση της σήμερα μέσα από την πρωινή της εκπομπή:

«Δεν ξέρω αν χαθήκαμε στη μετάφραση. Πραγματικά με στεναχώρησε και μου κάνει εντύπωση, γιατί θα μπορούσε κάποιος να με χαρακτηρίσει ποικιλοτρόπως, όπως θέλει ο καθένας, έτσι κι αλλιώς όλοι κρινόμαστε εφόσον βγαίνουμε τηλεοπτικά, απλά το αγενής νομίζω ότι δεν μου το έχουν ξαναπεί ποτέ. Θέλω να σας πω  ότι η συνεννόηση με τον κύριο Μουρατίδη για το συγκεκριμένο λινκ ήταν συγκεκριμένη.»

«Ήταν ενημερωμένος για το τι θα συζητήσουμε στην εκπομπή που φάνηκε όταν βγήκε στον αέρα ότι δεν του άρεσαν τα θέματα» πρόσθεσε η Τζωρτζελά Κόσιαβα και η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε «Γνώριζε την ώρα και τη χρονική διάρκεια του λινκ»

«Τι τον ενόχλησε; Μίλησε για όλες τις δουλειές του. Διαφήμισε και τις 4 δουλειές του. Δεν τον διακόψαμε πουθενά, είπε την άποψη του. Προσωπικά στεναχωριέμαι με το συγκεκριμένο χαρακτηρισμό. Δεν έχω υπάρξει αγενής ποτέ, οπότε δε νιώθω τύψεις ότι τον έχω προσβάλει κάπου ή ότι τον έχω εκθέσει.» ξεκαθάρισε η Κατερίνα Καινούργιου.