Κατερίνα Καινούργιου: Εκθείασε Μουτσινά και αγνόησε την Ηλιάκη – Η αποκάλυψη για τη σύγκρουση

Κατερίνα Καινούργιου

«Παρουσιαστής της εκπομπής είναι ο Νίκος. Απλά ο Νίκος έχει όλη την καλή διάθεση και...»

Πιο ξεκάθαρη από ποτέ η Κατερίνα Καινούργιου στις δηλώσεις της, αφού ηθελημένα απέφυγε και να αναφερθεί στο όνομα της Μαρίας Ηλιάκη στην αρχή, κάνοντας σαφή όχι μόνο την προτίμηση της στον Νίκο Μουτσινά, αλλά και την διάθεση της να ξανασυνεργαστούν μελλοντικά δήλωσε: «Παιδιά εντάξει τον αγαπώ.Ήταν πάρα πολύ καλός ο Νίκος. Πάρα πολύ καλός. Ήταν ο Νίκος που θέλουμε και αγαπάμε. Και ο ίδιος είχε πολύ καλά σχόλια. Όχι, δεν θα ήθελα να είμαι εκεί. Θα ήθελα να είμαι με το Νϊκο σε κάτι τελείως διαφορετικό και μελλοντικά είμαι σίγουρη ότι με τον Νίκο θα ξανασυνεργαστώ.»

Η σύγκρουση στο παρελθόν

[dfp_ads id=236982]

Λίγο αργότερα κι ενώ στην παρέα τους βρισκόταν ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς για να αναλύσουν τις τηλεοπτικές πρεμιέρες, αναφέρθηκε και μια αιτία παλαιότερης σύγκρουσης μεταξύ των παρουσιαστών. «Σας το λέω κι εγώ που υπήρξα εκεί, αυτός ήταν και ένας λόγος παλαιότερης σύγκρουσης. Παρουσιαστής της εκπομπής είναι ο Νίκος. Απλά ο Νίκος έχει όλη την καλή διάθεση και μπράβο του, κι εφόσον πιστεύει ότι η Μαρία του δίνει και του αρέσει όλο αυτό και την έχει δίπλα του και αυτό δείχνει έναν κύριο τηλεοπτικά» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου και λίγο αργότερα πρόσθεσε:

«Κι αν μπαίνατε χθες στα social media γιατί εγώ μπήκα στα hashtag να διαβάσω, πάντα το κάνω για όλες τις εκπομπές, ο Νίκος Μουτσινάς είχε πάρα πολύ καλά σχόλια, οι άλλοι αμφιλεγόμενα, αλλά τον Νίκο Μουτσινά τον περίμεναν να επιστρέψει.»