Κατερίνα Καινούργιου: Δεν είχε ιδέα πως η καλεσμένη της είναι 22 χρόνια παντρεμένη με πασίγνωστο ηθοποιό!

Κατερίνα Καινούργιου

«Παιδιά θα με τρελάνετε;»

Μπορεί να είναι μαζί 22 χρόνια, αλλά πολλοί είναι εκείνοι που δεν γνώριζαν ότι η Φωτεινή Ντεμίρη και ο Χάρης Γρηγορόπουλος είναι παντρεμένοι. Ανάμεσα τους και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία παρόλο που γνωρίζει χρόνια την ηθοποιό, νόμιζε πως είναι ανύπαντρη.

[dfp_ads id=236982]

«Διαβάζω κάτι που εγώ δεν το γνώριζα. Το πιστεύεις ότι τόσο καιρό νόμιζα ότι είσαι ανύπαντρη; Και διαβάζω ότι είσαι 22 χρόνια παντρεμένη με τον Χάρη Γρηγορόπουλο, που είναι ο «Τρελαντώνης» από το «Καφέ της Χαράς». Σε ξέρω τόσα χρόνια, δεν ήξερα ότι είσαι παντρεμένη. Νόμιζα ότι είσαι ανύπαντρη κι ότι δεν έχεις και παιδιά» ανέφερε με απορία η Κατερίνα Καινούργιου.

«Παιδιά θα με τρελάνετε; Έχω παιδιά που ο γιος μου είναι 18,5, η κόρη μου 20. Αιώνες έχουν περάσει από τότε που έχουμε παντρευτεί και έχουμε κάνει παιδιά» απάντησε η Φωτεινή Ντεμίρη, η οποία αναφέρθηκε επίσης στο ρόλο της Κανέλας στο Καφέ της Χαράς που την έκανε αναγνωρίσιμη σε ένα ευρύτερο κοινό από το οποίο έλαβε πολύ αγάπη, αλλά και στις επαναλήψεις της σειράς. Δείτε εδώ όσα είπε: