Η Κατερίνα Καινούργιου ανανέωσε το συμβόλαιό της με το Epsilon

Κατερίνα Καινούργιου

"Μιλάμε για ένα ολοκαίνουριο πρωινό το οποίο θα αρχίσει από τον Σεπτέμβριο, κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει".

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι από τα πρώτα πρόσωπα που γίνεται γνωστό ότι ανανέωσε το συμβόλαιό της με το Epsilon. Η παρουσιάστρια θα παραμείνει στο κανάλι τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια. Όπως ανέφερε στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω, πρόκειται για ένα ολοκαίνουριο πρωινό.

[dfp_ads id=236982]

«Η ανανέωση του συμβολαίου μου με το Epsilon έγινε τώρα, είναι ελάχιστες μέρες που έχει γίνει. Χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό! Για δύο χρόνια θα κάνουμε πολύ ωραία πράγματα, το πιστεύω, το θέλω, θα δουλέψουμε όλοι μαζί. Νομίζω ότι γενικώς το κανάλι μπαίνει σε μια νέα τροχιά και θα πάνε όλα καταπληκτικά. Είμαι πολύ αισιόδοξη. Μιλάμε για ένα ολοκαίνουριο πρωινό το οποίο θα αρχίσει από τον Σεπτέμβριο, κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει. Μέχρι στιγμής αυτό έχουμε συμφωνήσει, δεν ξέρω τι μπορεί να αλλάξει. Πάντα κρατάς και μια πισινή γιατί οτιδήποτε μπορεί να ανατραπεί στο τηλεοπτικό τοπίο. Είναι το ωραιότερο δώρο που είχα για τα γενέθλιά μου», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…