Κατερίνα Γκαγκάκη: «Ντράπηκα με την τσίχλα του Καρβέλα! Το σκέφτομαι αν θέλω να συνεχίσω στο Star Academy»

Γκαγκάκη

«Το θεωρώ ντροπή αν έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο! Ντροπή! Όταν αρχίσει να υπερβαίνει το όριο της ηθικής μου, μπορεί και να φύγω».

Η Κατερίνα Γκαγκάκη επισκέφθηκε τον Θέμο Αναστασιάδη, τη νύχτα της Δευτέρας, και το περιστατικό με την τσίχλα που πέταξε ο Νίκος Καρβέλας σε παίκτρια του Star Academy βρέθηκε στο επίκεντρο της κουβέντας τους.

Απίστευτο! Ο Καρβέλας πέταξε την τσίχλα του σε παίκτρια! Η αντίδραση του Κωστόπουλου

[dfp_ads id=236982]

«Το λεκτικό μαστίγιο το χρησιμοποιώ συχνά, ιδιαίτερα όταν μου έχουν πει να το αποφύγω. Στην πραγματικότητα αυτό που θα έπρεπε να είχα κάνει είναι να σηκωθώ και να φύγω. Την επομένη πήγα να δω τον πατέρα μου και του είπα «ντράπηκα που δε σηκώθηκα να φύγω». Ο Νίκος είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση, ενδιαφέρουσα. Ροκ συμπεριφορά τη σήμερον ημέρα οφείλει να είναι η ευγένεια και η αγωγή. Αντισυμβατική συμπεριφορά είναι απέναντι σε κάτι που εκπροσωπεί εξουσία, όχι σε ένα παιδάκι που κάθεται απέναντι και τρέμει σαν το ψάρι. Άρα, αυτό εμένα με ενοχλεί. Πολύ όμως!», δήλωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους, η διευθύντρια του Star Academy δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει το show: «Αυτή η νοοτροπία είναι που με κάνει να σκέφτομαι αν θέλω να συνεχίσω να το κάνω ή όχι. Το θεωρώ ντροπή αν έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο! Ντροπή! Όταν αρχίσει να υπερβαίνει το όριο της ηθικής μου, μπορεί και να φύγω».