Κατερίνα Γιατζόγλου: «Κάποτε «χτυπούσαν» την Αννίτα Πάνια ότι…»

Κατερίνα Γιατζόγλου

«Πολύ χαμηλού επιπέδου τηλεόραση....»

Η Κατερίνα Γιατζόγλου μεταξύ άλλων στην κουβέντα της με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Πέτρο Πολυχρονίδη Στη Φωλιά των Κου Κου αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην τηλεόραση, λέγοντας:

[dfp_ads id=236982]

«Κάποτε το θυμόμαστε όλοι που ασχολούμαστε και με την τηλεόραση, ο κόσμος, οι κριτικοί, οι τηλεοπτικοί άνθρωποι και δημοσιογράφοι, «χτυπούσαν» την Αννίτα Πάνια, μια από τις πιο έξυπνες γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης, δεν είναι ούτε φίλη μου ούτε τίποτα, ούτε την ξέρω, είναι η γνώμη μου. «Χτυπούσαν» την Αννίτα Πάνια ότι έφερνε «νούμερα» στην εκπομπή της, ότι εκμεταλλευόταν τα ανθρώπινα «νούμερα» για να κάνει νούμερα. Μετά από χρόνια, επειδή ό,τι κοροϊδεύεις το λούζεσαι βλέπω όλο και περισσότερο όλα σχεδόν τα κανάλια να κάνουν το ίδιο πράγμα και πολλές φορές χωρίς να έχουν και τα τρελά νούμερα. Ο κόσμος δεν είναι χαζός για αυτό και κλείνει τις τηλεόρασεις και πέφτουν οι τηλεοράσεις. Είναι ορισμένα πράγματα που με ξεπερνούν όπως και πάρα πολύ κόσμο.

Πολύ χαμηλού επιπέδου τηλεόραση. Υπάρχει και μια νοοτροπία παλιά, εσείς είστε μια φωτεινή εξαίρεση, οι περισσότερες εκπομπές ασχολούνται με την υπόλοιπη τηλεόραση. Γίνονται μια εσωτερική ανακύκλωση και κατανάλωση.»

Διαβάστε όλα τα νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…