Κατερίνα Γερονικολού: Η απώλεια του πατέρα της στα 13 της χρόνια

Πως περιγράφει την τελευταία ημέρα μαζί του;

Η ηθοποιός καλεσμένη στο Πρωινό, μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για την απώλεια που έζησε όταν στα 13 της χρόνια έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της. 

«Η δυσκολία σ’ αυτό μπορεί να είναι από το πιο απλό πράγμα δηλαδή πως έστρωνες το τραπέζι και έβαζες τέσσερα μαχαιροπίρουνα ενώ τώρα βάζεις ξαφνικά τρία. Μέχρι το πιο δυσάρεστο, δηλαδή πως ενδεχομένως μπορεί να μη θέλω να παντρευτώ γιατί δεν έχω το μπαμπά μου να με πάει στην εκκλησία. Είναι σκέψεις που μπορεί να περάσουν από το μυαλό ενός ανθρώπου. Η ζωή όμως είναι τόσο δύσκολη αλλά και τόσο απίθανη και μπορεί να σου προκαλέσει τόσα συναισθήματα που πρέπει να φιλοσοφείς κάποια πράγματα και να προσπαθείς να γίνεις πιο δυνατός. Γιατί η ζωή όσο δύσκολη κι αν είναι, συνεχίζεται και πάντα υπάρχουν λόγοι για να τη συνεχίσεις κι εσύ.»

Η Κατερίνα Γερονικολού θυμάται ακόμα την τελευταία ημέρα που έζησε με τον πατέρα της: «ήμουν σε μία ευτυχισμένη οικογένεια και μου δόθηκε το απίστευτο δώρο η τελευταία μέρα αυτής της οικογένειας να ήταν υπέροχη μέρα, ήταν ξαφνικό»