Κατερίνα Γερονικολού: «Η αλήθεια είναι ότι με τον Γιώργο Κιμούλη…»

«Σε ένα πρόγραμμα όπου οι υπόλοιποι μιλούν φυσιολογικά, αυτό που κάνει η Σάσα Σταμάτη «κλωτσάει»».

Με αφορμή την παράσταση Σμύρνη μου αγαπημένη, μαζί με την Μιμή Ντενίση και την Χριστίνα Αλεξανιάν, η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο για τη φήμη που την ήθελε ζευγάρι με τον Γιώργο Κιμούλη, αλλά και πως αντέδρασε στο σχόλια γύρω από αυτήν.

Εκτός από ηθοποιός είσαι και δημοσιογράφος. Επικοινώνησες με κάποιον συνάδελφο σου να διαψεύσεις τη φήμη που σε ήθελε σε σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη;

«Εννοείται. Πήρα τηλέφωνο κάποιον και του ζήτησα να το διαψεύσουν. Στις μισές περιπτώσεις το έκαναν και στις υπόλοιπες όχι, προφανώς δεν τους ενδιέφερε ποια ήταν η αλήθεια.

«Στις μέρες μας δεν αρκεί μόνο το ταλέντο. Είναι και το συμφέρον. Θα είναι πρωταγωνιστής σε μια σειρά και θα την πάρει μαζί του» σχολίασε τη συγκεκριμένη φήμη η Σάσα Σταμάτη στο Πρωινό ΑΝΤ1.

Αν θεωρούσα ότι κάποιος δικός μου άνθρωπος ενδεχομένως πίστευε αυτά που είπε η Σάσα, δεν ξέρω που θα είχα φτάσει. Επειδή παρακολουθώ πολύ ξένη τηλεόραση, η Σάσα ενσαρκώνει το ρόλο της κακιάς κάτι που είναι πολύ συνηθισμένο σε εκπομπές, όπως είναι π.χ. το Fashion Police, όπου έχουν συγκεκριμένο κόνσεπτκαι ακούγονται πολύ σκληρές ατάκες για όλους τους celebrities. Αλλά σε ένα πρόγραμμα όπου οι υπόλοιποι μιλούν φυσιολογικά, αυτό που κάνει «κλωτσάει». Γι’αυτό και κατά καιρούς δημιούργησε προβλήματα, όχι μόνο με εμένα, αλλά και με άλλους. Δεν την πήρα τηλέφωνο, αλλά αυτό που έκανα ήταν να επικοινωνήσε με την Φαίη. Ήθελα να την ευχαριστήσω γιατί είπε αυτό που θα έλεγα κι εγώ για μια φίλη μου.

Η Φαίη είχε πει ότι είσαι πολύ καλή στη δουλειά σου και δεν είχες ανάγκη να κάνεις σ΄χεση για να πρωταγωνιστήσεις σε σίριαλ. 

Η αλήθεια είναι ότι με τον Γιώργο Κιμούλη συνεργάστηκα μόνο τρεις μήνες και μάλιστα πολύ πριν κυκλοφορήσει αυτή η φήμη, οπότε δεν αισθάνομαι ότι η πορείαμου δίνει τροφή για τέτοιου είδους σχόλια. Κανένας δεν με πρότεινε ούτς στο Σμύρνη μου αγαπημένη, ούτε στην εκπομπή Lifestyle που παρουσιάζω στη Nova με τον Δημήτρη Κουτσούμπαλη.

Διαβάστε ακόμα:

Έχει απατήσει σύντροφό της η Κατερίνα Γερονικολού;