Καταρρακωμένος ο Μάνος Παπαγιάννης: «Θα δεχόμουν από τη Σοφία μια συγγνώμη για την διαπόμπευσή μου»!

Μάνος Παπαγιάννης

"Ποιος μπορεί να υπολογίσει το μέλλον το δικό μου στο θέατρο που τόσο αγαπάω; Βγήκαν κάποιες εντυπώσεις. Αυτά όλα πρέπει με θάρρος ψυχής να βγει η άλλη πλευρά και να τα μαζέψει".

Ο Μάνος Παπαγιάννης, μιλώντας σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή Αποκαλυπτικά, λύγισε και ζήτησε από τη Σοφία Παυλίδου να του ζητήσει δημόσια συγγνώμη και να μαζέψει τις εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί για τον ίδιο.

[dfp_ads id=236982]

«Έχω παρακαλέσει επανειλημμένως την άλλη πλευρά, μπροστά σε όλο τον θίασο και την παραγωγή, να τα βρούμε και να κάνουμε ένα βήμα πίσω για να μην πάρει διαστάσεις αυτό το θέμα. Επανειλημμένως έχω προσπαθήσει να κάνω αυτή την προσέγγιση, δυστυχώς έβρισκα έναν τοίχο μπροστά μου. Γι’ αυτό η κα Παναγοπούλου δεν έπαιρνε θέση τόσο καιρό γιατί ήξερε ότι προσπαθούσα. Φτάσαμε, δυστυχώς, σε ένα σημείο υπερβολικά δύσκολο για όλους μας. Εκτός από μένα, χαμένη είναι και η κα Παυλίδου και το θέατρο.

Θα δεχόμουν πολύ ευχαρίστως μια δημόσια συγγνώμη για την διαπόμπευσή μου. Πολύ ευχαρίστως θα τη δεχόμουν. Έχει πληγεί ανεπανόρθωτα η επαγγελματική μου πορεία. Ανεπανόρθωτα! Πώς αλλιώς μπορεί να διορθωθεί αυτή η ιστορία αν δεν υπάρξει μια πράξη μεταμέλειας από την άλλη πλευρά. Ποιος μπορεί να υπολογίσει το μέλλον το δικό μου στο θέατρο που τόσο αγαπάω; Βγήκαν κάποιες εντυπώσεις. Αυτά όλα πρέπει με θάρρος ψυχής να βγει η άλλη πλευρά και να τα μαζέψει», ανέφερε ο Μάνος Παπαγιάννης.

 Διαβάστε όλα τα νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…