Κατακεραύνωσαν Χούτο και Χανταμπάκη: «Μαγκωμένος και χεσμ…»!

Χανταμπάκης

«Άργησε να επιστρέψει γιατί δεν έβρισκε εισιτήριο. Πόσο καιρό δηλαδή έψαχνε εισιτήριο; Καλά, εντάξει...»

Η επιστροφή του Λάμπρου Χούτου, από τον Άγιο Δομίνικο όπου συμμετείχε στα γυρίσματα του Survivor, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, μπήκε στο μικροσκόπιο του Πρωινό. «Έχει πάθει σοκ, δεν είναι συνηθισμένος να περιτριγυρίζεται από δημοσιογράφους. Σίγουρα έχει διαβάσει τα social media» παρατήρησε η Φαίη Σκορδά. Η Σάσα Σταμάτη, από την άλλη, εξέφρασε κάπως… αλλιώς τη δική της παρατήρηση: «Ήταν μαγκωμένος και λίγο χεσμ…»!

[dfp_ads id=236982]

Σειρά στην κριτική πήρε στη συνέχεια ο Στέλιος Χανταμπάκης, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε στο People. Η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο και δεν χαρίστηκε: «Περίεργα πράγματα, δεν μπορώ να καταλάβω. Η τηλεόραση διογκώνει μια κατάσταση, είτε είναι καλή είτε δεν είναι. Αλλά πώς μπορούν και αυτοί να έχουν φτιάξει ένα ολόκληρο σενάριο; Εκτός κι αν μιλάμε για κομπάρσους που παίρνουν χαρτιά με ατάκες και βγαίνουν μιλάνε! Δεν ισχύει αυτό. Αν πεις κάτι ο άλλος θα στο διογκώσει, αλλά πρέπει να το πεις.

Άργησε να επιστρέψει γιατί δεν έβρισκε εισιτήριο. Πόσο καιρό δηλαδή έψαχνε εισιτήριο; Καλά, εντάξει… Ολόκληρη παραγωγή δεν μπορούσε να του βρει ένα εισιτήριο; Μας δουλεύεις τώρα, Θέμη, δεν έβρισκε εισιτήριο. Ας έπαιρνε εσένα που έχεις μίλια»!