Καστάνη σε Παπανώτα: «Είχες πει ότι ήμουν άλουστη»!

Δείτε όλα όσα έγιναν στο πλατό του Happy Day!

Καλεσμένη στο Happy Day ήταν η Ελένη Καστάνη. Η γνωστή ηθοποιός, μάλιστα, έκανε παρατήρηση στον Δημήτρη Παπανώτα, καθώς όπως υποστήριξε, είχε πει πρόσφατα πως ήταν άλουστη.

«Σε έχει σχολιάσει ποτέ αρνητικά; Δεν νομίζω», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Ελένη Καστάνη απάντησε: «Δεν ξέρω, δεν ασχολούμαι, αλλά πάντως είναι γεγονός ότι όλοι όσοι έχουν πει κάτι κακό για μένα, κατά διαβολική σύμπτωση το έχω δει. Κάτι ψιλό είπες. Το έχω δει και μάλιστα σε επανάληψη. Πρόσφατα είχες πει ότι ήμουν άλουστη και ότι με είχαν σώσει τα γυαλιά ηλίου. Είχα γενική την προηγούμενη μέρα και μόνο λούστηκα για να πάω στον γάμο του Θανάση Βισκαδουράκη». Ο Δημήτρης Παπανώτας αναρωτήθηκε: «Εγώ το είπα αυτό; Αποκλείεται».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, προκειμένου να δικαιολογήσει την ατάκα του συναδέλφου της: «Επειδή το θυμάμαι κι εγώ, είχες απλά μια κακή μέρα με τα μαλλιά σου. Είχες πει ότι δεν πήγαινε κομμωτήριο. Πολλές φορές τις λέει τις κακίες του, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν ήταν κακία. Δεν είχες όντως καλό χτένισμα. Δεν το είπε με κακό τρόπο».