Κασσιανή Λειψάκη: «Αισθανόμουν ήδη νικήτρια γιατί είχα φτάσει στον τελικό…»

Κασσιανή Λειψάκη

«Δεν έχω μπει ακόμα στην διαδικασία να σκεφτώ τι έχει συμβεί. Το μόνο που νιώθω είναι ευτυχία και χαρά που έφτασα ως εκεί».

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα “zarpanews” και τον Μάνο Σταυριανό έδωσε η Κασσιανή Λειψάκη που μίλησε μεταξύ άλλων για το μαγικό “ταξίδι” της στο Voice.

[dfp_ads id=236982]

Έχεις προλάβει να συνειδητοποιήσεις τι έχει συμβεί;

Δεν έχω μπει ακόμα στην διαδικασία να σκεφτώ τι έχει συμβεί. Το μόνο που νιώθω είναι ευτυχία και χαρά που έφτασα ως εκεί. Όταν δήλωνα συμμετοχή στο παιχνίδι δεν είχε περάσει καθόλου από το μυαλό μου ότι θα έφτανα στον τελικό.

Φαντάζομαι ότι όταν δήλωνες συμμετοχή είχες μια εικόνα μέχρι που θα έφτανες.

Θα σου πω την αλήθεια! Δεν ήξερα γιατί δεν είχα σκεφτεί να δηλώσω συμμετοχή, οι συνάδελφοί μου με έπεισαν να πάω και μου έλεγαν ότι θα μου κάνει καλό. Γι’ αυτό και εγώ όταν πήγα δεν είχα καμία προσδοκία. Στην πρώτη οντισιόν αν δεις, είμαι πολύ χαλαρή ακριβώς για αυτό τον λόγο, διότι είπα στον εαυτό μου, “πάμε και όπου πάει”. Όταν άρχιζα να περνάω στις επόμενες φάσεις, το άγχος μου άρχιζε και μεγάλωνε.

Περνάμε μια τηλεοπτική σεζόν που έχει διάφορα talent show όπως, Rising Star, Star Academy, Voice, εσύ γιατί επέλεξες το συγκεκριμένο παιχνίδι;

Γιατί το Voice είναι το μοναδικό show που ασχολείται μόνο με την φωνή και η απόφαση μου με δικαίωσε. Ειλικρινά όσο ήμουν στο παιχνίδι κανένας από τους κριτές δεν ασχολήθηκε ή δεν σχολίασε κάτι για την εμφάνισή μου. Ακόμα και στις πρόβες, κάναμε μόνο ότι χρειαζόταν για να είναι η φωνή μας καλά και τραγουδήσουμε όσο καλύτερα γίνεται.

Όταν ανέβηκες στην σκηνή, στην πρώτη οντισιόν, είχες επιλέξει με ποιον από τους κριτές θα πας;

Δεν είχα επιλέξει γιατί δεν είχα φανταστεί ότι θα γυρίσουν και οι τέσσερις. Έλεγα από μέσα μου, όποιος γυρίσει θα πάω με αυτόν.

Ο Σάκης Ρουβάς που φέτος συνεργάζεσαι μαζί του ήξερε ότι έχεις δηλώσει συμμετοχή;

Δεν το ήξερε και δεν θα ήταν και σωστό για τα υπόλοιπα παιδιά να τον επιλέξω σαν coach μου. Διάλεξα τον Κωστή Μαραβέγια γιατί μου έβγαλε κάτι όμορφο και θετικό.

Και έφτασες στο τελικό…

Δεν έφτασα στον τελικό, φτάσαμε στον τελικό γιατί από ένα σημείο και μετά ο κόσμος ψήφιζε και αυτό είναι και η μεγαλύτερη χαρά μου. Δεν περίμενα ότι τα Χανιά, η πόλη που αγαπώ θα συσπειρωνόταν τόσο πολύ και θα με στήριζε με τέτοιο πάθος. Είχα μια εικόνα ότι σίγουρα οι δικοί μου άνθρωποι θα με στηρίξουν αλλά όλο αυτό που έγινε δεν το περίμενα με τίποτα και ειλικρινά με συγκίνησε.

Μέσα σου την ημέρα του τελικού τι σκεφτόσουν; Έλεγες πάμε να πάρουμε την πρωτιά;

Δεν το είπα ποτέ αυτό γιατί είμαι φύσει απαισιόδοξος άνθρωπος. Αισθανόμουν ήδη νικήτρια γιατί είχα φτάσει στον τελικό και το μόνο μου άγχος ήταν να γίνομαι σε κάθε μου εμφάνιση καλύτερη. Είχα την ευλογία να ακούω μόνο καλές κριτικές και ειδικά στον ημιτελικό, έτσι το μόνο μου άγχος ήταν απλά να είμαι καλύτερη από την προηγούμενη μου εμφάνιση. Όσο αυξάνονται οι καλές κριτικές ο πήχης ανεβαίνει. Ο σκοπός μου στο τελικό ήταν να δώσω μια καλή παρουσία.

Οι υπόλοιποι κριτές την ημέρα του τελικού σε προσέγγισαν;

Όχι, κανένας κριτής δεν προσέγγισε κανέναν συμμετέχοντα. Γινόντουσαν όλα τόσο γρήγορα που πραγματικά δεν προλαβαίναμε για τίποτα άλλο. Περνάγαμε στην επόμενη φάση και ξαναβγαίναμε στην σκηνή για να τραγουδήσουμε.

Και βγαίνουν τα αποτελέσματα και έρχεσαι δεύτερη.

Δεν το περίμενα με τίποτα! Επειδή είμαι πολύ απαισιόδοξος άνθρωπος, κάθε φορά που σκεφτόμουν ποιοι θα περάσουν στους 4 τελευταίους δεν υπολόγιζα ποτέ στον εαυτό μου. Τον έβγαζα απ’ έξω.

Ο Κωστής Μαραβέγιας πως σε αντιμετώπιζε;

Συμπεριφερόταν σε όλους το ίδιο. Αντιμετώπιζε όλα τα μέλη της ομάδας του λες και ο καθένας ξεχωριστά πάει για πρωτιά. Ήταν εξαιρετικός και ως προς την συμπεριφορά του αλλά και ως προς τις συμβουλές του.

Εσένα τι σε συμβούλευε; 

Να μην αγχώνομαι.

Και τελειώνει η βραδιά του τελικού, τα φώτα σβήνουν και μετά; 

Πήγα να φάω! (γέλια)

Η επόμενη μέρα πως σε βρίσκει;

Η επόμενη μέρα με βρήκε να ξυπνάω το μεσημέρι και ανοίγοντας το κινητό μου να δέχομαι έναν καταιγισμό από μηνύματα. Ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή γιατί ανακάλυψα ότι κανένα μήνυμα δεν ήταν αρνητικό, καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού δεν δέχθηκα κανένα αρνητικό σχόλιο. Δεν στεναχωρήθηκα που δεν κέρδισα, είμαι ήδη νικήτρια, η διαφορά του πρώτου παίχτη από τον δεύτερο είναι ουσιαστικά ένα αυτοκίνητο.