Καρντάσιανς: Χωρίς τον Δημήτρη Σταρόβα η εκπομπή

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την απουσία του. Ποιος πήρε τη θέση του;

Χωρίς τον Δημήτρη Σταρόβα βγήκε το βράδυ της Παρασκευής στον αέρα η εκπομπή. Όπως σας είχαμε γράψει, ο Δημήτρης Σταρόβας λόγω σειράς εμφανίσεων που έχει κλείσει δε θα μπορεί να βρίσκεται τις Παρασκευές στην εκπομπή, κάτι που θα ξεκινούσε από τις 12 Δεκεμβρίου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην έναρξη της εκπομπής εξήγησε τους λόγους που τον κράτησαν μακριά από τα Καρντάσιανς και χθες το βράδυ αλλα και για τις απουσίες που θα έχει τις Παρασκευές, ενώ είχε και μια έκπληξη για τους τηλεθεατές…

«Να σας πούμε ότι ο Δημήτρης δε θα έρθει σήμερα για έναν προσωπικό λόγο δικό του. Και την άλλη Παρασκευή δε θα έρθει, αλλά την άλλη Παρασκευή δε θα έρθει γιατί ξεκινά το μαγαζί. Γενικά τις Παρασκευές τον χάνουμε τον Δημήτρη. Είναι καλά στην υγεία του, σήμερα όμως δεν μπορούσε να έρθει. Εγώ βέβαια δε θα μπορούσα να το αφήσω έτσι, αφού όλο αυτό το όνειρο, όλο αυτό το παιχνίδι ξεκίνησε μαζί με τον Δημήτρη…» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και σύστησε στον κόσμο τον… «αντικαταστάτη» του Δημήτρη Σταρόβα, που ήταν ο Δημήτρης Σταρόβας….

«Δημητράκη δεν έχεις καμιά διαφορά από τον αληθινό. Ήρεμος, ήσυχος,δε μιλάει. Να σου πω κάτι αν μπει κανένας καλέσμένος, μη σηκωθείς…»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: