«Καρφώνει» την Μαρία Μπεκατώρου ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Από τον καιρό που η Μαρία έφυγε από το ΤηλεΆστυ…»

Σπύρος Μπιμπίλας

Το παράπονο του ηθοποιού από την παρουσιάστρια...

Με αφορμή την κουβέντα για τις αλλαγές στον ΑΝΤ1 και την οριστική απόφαση το ΣΟΥΚΟΥ να ξαναγίνει πρωινό. Ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος βρισκόταν στην παρέα του «Φτιάξε καφέ να στα πω» για την υπόθεση της ηθοποιού που το έσκασε από το Δρομοκαΐτειο, αναφέρθηκε στην Μαρία Μπεκατώρου και εξέφρασε το παράπονο του από την παρουσιάστρια…

[dfp_ads id=236982]

«Επειδή είμαι απ΄τους ανθρώπους που υποστήριξα πάρα πολύ τη Μαρία τα 14-17 χρόνια, πιστεύω ότι η Μαρία είναι από τα πιο άξια πρόσωπα της τηλεόρασης και πολύ λυπήθηκα που μία περίοδο κάποιοι την είχαν περιθωριοποιήσει. Μάλιστα σε μία εκπομπή της Δρούζα που την διαπόμπευε, είχα παρέμβει για να υποστηρίξω τη Μαρία. Επί 14 χρόνια πήγαινα καλεσμένος της με αποτέλεσμα κάποιοι να με κακοχαρακτηρίζουν γιατί πήγαινα στο ΤηλεΑστυ, για τη Μαρία που είναι εξαιρετική φίλη μου και τη λατρεύω. Μάλιστα όταν πήγα στο γάμο της με έβγαλαν κάποια κανάλια και έλεγαν «ποιος άλλος θα πήγαινε στο γάμο;» …ο μαϊντανός Σπύρος Μπιμπίλας.

Όλο αυτό το λέω γιατί κάθε φορά που η Μαρία δεν είχε καλεσμένο, ή της έφευγε ο καλεσμένος τελευταία στιγμή, με έπαιρνε στο κινητό και μου έλεγε «Σπύρο τρέχα να σώσεις την κατάσταση», και μάλιστα μια φορά είχε αρρωστήσει η ίδια και παρουσίασα εγώ την εκπομπή. Αυτό τώρα θα το πω σε αντιδιαστολή, ότι από τον καιρό που η Μαρία έφυγε από το ΤηλεΆστυ, ουδέποτε εμφανίστηκα σε εκπομπή της, κι αυτό το έχω παράπονο. Και το λέω σε αντιδιαστολή με το ότι η Μαρία πάντα είχε παράπονο «γιατί δεν έρχονται σε εμένα οι πρωταγωνιστές;», «γιατί δεν έρχονται άνθρωποι γνωστοί;». Αυτό είναι το παράπονο μου προς τη Μαρία. Και το λέω δημοσίως γιατί είναι κάτι που με έχει πικράνει» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας μη κρύβοντας την πικρία του για αυτό.