«Καρφώνει» ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν πρόκειται να γίνω κολλητός με κάποιον επειδή δέχθηκα μια αγκαλιά»

Γιώργος Αγγελόπουλος

Τι λέει για την αντιμετώπιση που είχαν από τους άλλους παίκτες στην ομάδα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε κατά πόσο είδε διαφορετικές συμπεριφορές έξω από το παιχνίδι. Δηλαδή άνθρωποι που μέσα στο παιχνίδι δεν του είχαν συμπεριφερθεί καλά, έξω να δείχνουν άλλη διάθεση. Ο νικητής του Survivor παραδέχθηκε ότι κάτι τέτοιο συνέβη και με κάποιους έχει να συζητήσει ενδεχομένως πράγματα, αλλά με κάποιους ίσως και να μη θέλει κάποια περισσότερη επαφή από τα τυπικά.

[dfp_ads id=236982]

«Είδα συμπεριφορές διαφορετικές έξω από το παιχνίδι. Και συμπεριφορές που δεν περίμενα προς το θετικό. Όχι όλοι το ίδιο αλλαγμένοι. Αλλά θέλω να πιστεύω ότι όλο αυτό συνέβη γιατί όσοι βγήκαν λίγο πριν από εμένα ή πιο πριν, είδαν εμένα μέσα στο Survivor, αν παρακολουθούσαν και κατάλαβαν ότι κάποια πράγματα… Δεν θέλω να πιστεύω ότι είναι άλλοι οι λόγοι, γιατί προσωπικά δεν με ενδιαφέρει. Δεν πρόκειται να γίνω κολλητός με κάποιον επειδή δέχθηκα μια αγκαλιά ή μια καλύτερη συμπεριφορά γιατί δεν είμαι εγώ αυτό το πράγμα. Σίγουρα θα δώσω κάποιες ευκαιρίες που θα μου τις ζητήσουν με τη συμπεριφορά τους, αλλά πολύ συγκεκριμένες και σε καμία περίπτωση να φτάσουμε σε ακρότητες.

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάνουμε κάποιες ιατρικές εξετάσεις…»

Ξέρω πάρα πολλά πράγματα για κάποιες συμπεριφορές καλές έξω. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που μπορώ να σε κοιτάξω στα μάτια. Κάποιοι τα χαμήλωσαν και κάποιοι ίσως πρέπει να συζητήσω κάποια πράγματα μαζί τους. Η σειρά που σου είπα την προηγούμενη φορά, είναι αυτή. Από εκεί και πέρα ίσως με κάποιους να μη θέλω να λέω πολλά περισσότερα από μία καλημέρα, αλλά δε θεωρώ ότι είμαι ένας άνθρωπος που θα καθίσω να σκέφτομαι τι έγινε και τι δεν έγινε και θα εκδικηθώ. Και είναι και ένας διάλογος. Εγώ μπορεί να έχω τη διάθεση να καθίσω και να συζητήσω με κάποιον, αλλά εξαρτάται πολύ και από τη συμπεριφορά του» ανέφερε συγκεκριμένα ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Για ποιον χτυπά η καμπάνα;

Διαβάστε περισσότερα νέα για το Survivor!