Κάποιοι παλιοί γνώριμοι από το παρελθόν… επιστρέφουν στο MasterChef

MasterChef

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του μαγειρικού διαγωνισμού;

Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής θα αναδείξει τον κορυφαίο Έλληνα MasterChef. Το πάθος και το ταλέντο των διαγωνιζόμενων στην κουζίνα και η αγάπη για τη μαγειρική είναι τα στοιχεία, που θα ξεχωρίζουν τον νικητή που κερδίζει, πέρα από τον τίτλο του MasterChef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Δείτε απόψε (Δευτέρα 8/5 στις 21:00) στο 3ο Επεισόδιο του MasterChef

[dfp_ads id=236982]

Οι auditions για τον επόμενο ‘Ελληνα ΜasterChef συνεχίζονται στην Αθήνα, η 50αδα συμπληρώνεται σιγά-σιγά και οι υποψήφιοι προσπαθούν να κερδίσουν μια θέση απ’ όσες έχουν απομείνει. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος και οι διαγωνιζόμενοι βάζουν τα δυνατά τους για να καταπλήξουν τους κριτές. Αγωνία, προσπάθεια, επιθυμία είναι τα στοιχεία, που πλημμυρίζουν τους υποψήφιους. Και κάποιοι παλιοί γνώριμοι από το παρελθόν… επιστρέφουν!

Τρεις κορυφαίοι σεφ, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς κρίνουν την προσπάθεια, τις γνώσεις και τις τεχνικές των διαγωνιζόμενων. Οι τρεις κριτές σε ρόλο μέντορα, δεν αξιολογούν μόνο αλλά κατευθύνουν και συμβουλεύουν τους διαγωνιζόμενους, που ξεπερνούν τα όριά τους σε ατομικές και ομαδικές δοκιμασίες.

Η ταχύτητα, η συνέπεια και η δημιουργικότητα των παικτών θα κρίνουν την πορεία τους στο παιχνίδι. Οι πιο «αδύναμοι» αποχωρούν από τον διαγωνισμό μέσα από εβδομαδιαίες δοκιμασίες.