«Κανένας δεν μιλάει με κανέναν από το Survivor…»

Survivor

«Ο Αρναούτογλου τότε μου έλεγε...»

Ο Ηλίας Βαλάσης είχε διαγωνιστεί στο Survivor, ενώ στη συνέχεια δοκίμασε τις ικανότητες του στην παρουσίαση στην Φάρμα. Σήμερα ασχολείται με την υποκριτική, τον ενδιαφέρει ακόμα η παρουσίαση, αλλά δεν θα συμμετείχε ξανά στο Survivor….

[dfp_ads id=236982]

«Έκανα πάρα πολλά λάθη στην τηλεόραση. Το μεγαλύτερο λάθος που έκανα είναι ότι δεν την σεβάστηκα. δεν σεβάστηκα την ευκαιρία που μου δόθηκε. Να μου πεις «Φίλε ήσουν ένας απλά αναλώσιμος τύπος που σε εκμεταλλεύτηκαν, κάναν τρομερά νούμερα και ήσουν ο ράμπο της τηλεόρασης. Από την πλευρά μου ήταν ότι οκέι το ζω τώρα αυτό και δεν τρέχει τίποτα. Λάθος μου. Έλεγα τώρα εγώ είμαι βατραχάνθρωπος να κάτσω να ασχοληθώ. Βούλιαξα μέσα στην αναγνωρισιμότητα. Είναι ένα παραμύθι που σε βάζει μέσα σε μία πλάνη. Μου μίλαγε τότε ο Αρναούτογλου μου έλεγε «να είσαι ο εαυτός σου». Με «ξύπναγε» και εγώ δεν ξύπναγα. Μια φορά στις τόσες έρχεται στις παραστάσεις, με τιμά ο άνθρωπος.

Δεν θα συμμετείχα ποτέ στο Survivor τώρα. Κι από ότι έχω μάθει θα ψηφίζει και ο κόσμος, οπότε θα ήταν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρω την εκδίκηση μου και να πάρω και τα λεφτά. Παρουσίαση θα έκανα. Αν μου έκαναν πρόταση για παρουσίαση, θα το έκανα με δικούς μου όρους. Αν εξαιρέσεις το Survivor, όλα τα υπόλοιπα τα έκανα για ένα λόγο, να μπω για να υπάρξω σε ένα χώρο, να ταΐσω τη ματαιοδοξία μου. Από το Survivor δεν κρατώ επαφή με κανέναν. Κανένας δεν μιλάει με κανέναν και αν τους ρωτήσεις το έχουν μετανιώσει όλοι» αναφέρει στο La biri biri ο Ηλίας Βαλάσης.