Καμπούρη για Κανάκη: «Έριξα πολύ κλάμα, είχα καιρό να κλάψω τόσο πολύ»

«Ο τρόπος που εκφράστηκε στο γραπτό του είναι συγκλονιστικός».

Για τα συναισθήματα που της προκάλεσε το βιβλίο που έγραψε ο Αντώνης Κανάκης για τον πατέρα του μίλησε η Δέσποινα Καμπούρη στον αέρα των «Γυναικών», τονίζοντας πως την άγγιξε πάρα πολύ, με αποτέλεσμα να βάλει τα κλάματα.

«Έριξα πάρα πολύ κλάμα, είχα πολύ καιρό να κλάψω τόσο πολύ. Έπεσα πάνω σε ένα απόσπασμα από το βιβλίο που έγραψε ο Αντώνης Κανάκης για τον μπαμπά του. Και ενώ είμαστε σχετικά συνηθισμένοι όλοι με την ιδέα του θανάτου, δηλαδή μπορεί να μην έχει πεθάνει κάποιος πολύ δικός μας, αλλά ξέρεις ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν κάποια στιγμή. Και δεν σε ταράζει τόσο πολύ, ειδικά όταν πρόκειται για τον θάνατο κάποιου άλλου, μακρινού σου.

Ο τρόπος που εκφράστηκε στο γραπτό του είναι συγκλονιστικός. Με άγγιξε τόσο πολύ που πραγματικά κάποια στιγμή, τα γραφεία μας μαζί με την αρχισυντάκτρια του σάιτ είναι απέναντι και κάποια στιγμή βλέπω τη Μαργαρίτα να με κοιτάει και να μου λέει “τι έχεις Δέσποινα, σου έκαναν κάτι κακό;”. Της λέω “Μαργαρίτα έχω συγκινηθεί τόσο πολύ με αυτό το κείμενο που δεν μπορώ να κρατηθώ”. Ο Αντώνης είναι πολύ καλός παρουσιαστής, δεν περίμενα ότι είναι και τόσο καλός συγγραφέας. Είναι και καλός σκηνοθέτης, καλός μουσικός επιμελητής, είναι αυτό που λέμε υπερταλαντούχος».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Νόνη Δούνια που απλώς πρόσθεσε ότι «όλα θέλουν χρόνο Αντώνη Κανάκη. Κι εγώ έχω χάσει τον μπαμπά μου και ξέρω».

https://www.youtube.com/embed/WOjaIwlNDh8