Το καλύτερο ζευγάρι: Πρεμιέρα σήμερα στον Alpha

Το καλύτερο ζευγάρι

Κάθε απόγευμα στις 16:50…

Τέσσερα ζευγάρια, τέσσερις ιστορίες αγάπης. Κάθε ημέρα, μία γυναίκα συστήνει στις υπόλοιπες τον αγαπημένο της. Οι άλλες τρεις καλούνται να βαθμολογήσουν το ζευγάρι έπειτα από μια σειρά δοκιμασιών:

[dfp_ads id=236982]

Πρώτη εντύπωση: Πώς ταιριάζει εμφανισιακά το ζευγάρι;

Εκδήλωση αγάπης: Μια ερωτική εξομολόγηση μπροστά σε ένα απαιτητικό κοινό.

Εμφάνιση: Γιατί εκτός από το καλό πακέτο σημασία έχει και το ανάλογο περιτύλιγμα.

Ο έρωτας περνά απ’ την κουζίνα: Το κάθε ζευγάρι σερβίρει κάτι που αντιπροσωπεύει την αγάπη του.

Το καλύτερο ζευγάρι

Πόσο καλά με ξέρεις: Ήρθε η ώρα της αλήθειας! Ξέρει πραγματικά τα πάντα ο ένας για τον άλλο; Με αυτό το τεστ θα φανεί.

Την εβδομάδα 8 με 12 Μαϊου, ζευγάρια διαφορετικών ηλικιών και εμπειριών «κονταροχτυπιούνται» για τον τίτλο του «Καλύτερου Ζευγαριού».

Το καλύτερο ζευγάρι

Τη Δευτέρα μάς υποδέχεται η Σοφία και ο Ανδρέας. Ένα ερωτευμένο ζευγάρι που, αν και μετρά μόνο ένα χρόνο μαζί, ήδη συγκατοικεί.

Την Τρίτη γνωρίζουμε την Μαρία και τον Αλέκο, ένα ζευγάρι που θα μας δείξει πως αν κάποια πράγματα είναι καρμικά, όλα συνωμοτούν στο να βρεθούν δύο άνθρωποι.

Το καλύτερο ζευγάρι

Την Τετάρτη η Νίκη και ο Νίκος μοιράζονται μαζί μας το μυστικό για να κρατηθεί άσβεστη η φλόγα, μετά από 48 χρόνια γάμου!

Την Πέμπτη, η Σοφία και ο Άλντο, το νεότερο ζευγάρι της εβδομάδας, αν και είναι μαζί μόλις επτά μήνες, δηλώνουν τρελά ερωτευμένοι και παθιασμένοι ο ένας για τον άλλο.

Το καλύτερο ζευγάρι

Την Παρασκευή, με οικοδέσποινα τη Βάσω Κολλιδά, τα ζευγάρια συναντιούνται για το τελευταίο κριτήριο, αυτό που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην τελική κατάταξη.

Οι διαγωνιζόμενοι, αφού ακούσουν τα σχόλια που έκαναν γι’ αυτούς οι γυναίκες, έχουν την ευκαιρία να βαθμολογήσουν ακόμα μια φορά για την «τελική εντύπωση» που έχουν αποκομίσει από κάθε ζευγάρι ξεχωριστά.

Ποιο θα είναι τελικά το καλύτερο ζευγάρι που θα κερδίσει τα 3.000 ευρώ;

Το καλύτερο ζευγάρι