Kαλογρίδη: «Είμαι λάτρης του έρωτα- Αγγέλου: «Δεν παίζει ρόλο τι φύλο έχει ο έρωτας!»

Διαβάστε τις δηλώσεις των δύο λαμπερών συμμετεχόντων του "Dancing" για τον έρωτα, αλλά και τον χορό.

Η αντισυμβατική Νατάσσα Καλογρίδη μίλησε στο Έθνος της Κυριακής και στη Βένια Καραγιάννη για την επιλογή της να συμμετάσχει στο «Dancing», αλλά και για την προσωπική της ζωή… 

«Είπα το ναι χωρίς να το σκεφτώ. Γενικότερα όταν παίρνω μια απόφαση, το κάνω μέσα σε μια στιγμή, δεν κάθομαι να το αναλύσω.» Όσο γιατί συμμετείχε σε ένα πιο «μαζικό» show αντίθετα απ’ ότι θα περίμενε κανείς για εκείνη, λέει:  «Νομίζω ότι το ελίτιστικο και ποιοτικό είναι κάτι το οποίο το φέρεις, οπότε ό,τι κάνεις αυτό υπάρχει στη δουλειά σου. Δεν γίνεται αλλιώς.»

Ο ανταγωνισμός δεν την αφορά με την έννοια ότι θέλει να είναι η καλύτερη: »Ή είσαι ή δεν είσαι. Δηλαδή αν το βάλεις αυτοσκοπό τι νοήμα έχει όλο αυτό που κάνεις; Ποτέ δεν μπαίνω σε μια δουλειά με αυτήν τη νοοτροπία. Βουτάω απλά σε αυτό που κάνω και το κάνω».

Για τον έρωτα και για τις σχέσεις: »Όταν ερωτεύομαι, ερωτεύομαι! Αλλά δεν είμαι ταγμένη. Αυτό μου κάνει φανατισμό και εγώ δεν είμαι φανατική του έρωτα. Είμαι λάτρης του έρωτα… Στις σχέσεις, ζω αυτό που ζω κάθε φορά. Αν στην πορεία δεν μου αρέσουν κάποια πράγματα που με κάνουν να μην περνάω καλά, το κόβω γιατί δεν υπάρχει λόγος να χάνουμε χρόνο από τη ζωή μας. Η ζωή είναι μικρή. Όσο για την απιστία, αν είναι κάτι που δεν έχει σημασία, προχώράω στη σχέση κανονικά σαν να μην έχει συμβεί.»

Από την άλλη, ο Αργύρης Αγγέλου δηλώνει στη Real Life και την Χριστίνα Ζάχου: »Μου αρέσει πάρα πολύ ο χορός, παρόλο που όταν βγαίνω είμαι ο πιο ξενέρωτος της παρέας μου. Κάθομαι στο σκαμπό και πίνω το ποτό μου. Νιώθω πώς δεν διασκεδάζω μ’ αυτόν τον τρόπο. Διασκεδάζω περισσότερο αν κάνω ένα διώρο πρόβες με την Έμιλυ, παρά να πάω σε ένα club να χορέψω. Δεν περνάω καλά μ’ αυτό. Λόγω του ότι έχω μια σκηνική εμπειρία, αυτό νομίζω πώς με σώζει. Κατ’ άλλα, τον ρυθμό τον έχει ή δεν τον έχεις. Νιώθω πώς τον έχω και έτσι μαθαίνω τα υπόλοιπα βήματα και τις κινήσεις.»

Και για τον έρωτα: »Δεν είμαι ερωτευμένος και αυτή την περίοδο είμαι μόνος μου…Έχει σημασία αν ο έρωτας είναι αρσενικό ή θηλυκό;  Σημασία έχει να υπάρχει ο έρωτας. Από κει και πέρα, δεν παίζει ρόλο τι φύλο έχει.»