Καληώρας: «Αποχώρησα λόγω προβλήματος υγείας από το καθημερινό του Φώσκολου»

«Ο λόγος του Φώσκολου ήταν πάρα πολύ δύσκολος...»

Ο ηθοποιός, καλεσμένος σήμερα στο Πρωινό μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για τις διαφορές που εντοπίζει ανάμεσα στα σημερινά καθημερινά σίριαλ και τις επιτυχίες του Φώσκολου και απάντησε αν θεωρεί πως τον στιγμάτισε το καθημερινό ως ηθοποιό…

Οι διαφορές με τις σημερινές καθημερινές σειρές: «Σίγουρα υπάρχουν διαφορές, από τεχνικής πλευράς και από πλευράς γυρισμάτων. Εμείς ήμασταν μέσα σε ένα πλατό, είχαμε διαμορφώσει αυτό το πλατό με όλους τους χώρους μόνο κάτι βιντεοκλίπ. Άρα δηλαδή ήμασταν προσηλωμένοι από το πρωί μέχρι το βράδυ, σα μια βιομηχανία να το πω έτσι, με ένα επεισόδιο την ημέρα που βγάζαμε για να είμαστε πανέτοιμοι για να μπορέσουμε να εξελίξουμε τη σειρά όσο χρειαζόταν. Οι αυστηρές κρίσεις που δεχόμασταν από τον αείμνηστο το Νίκο Φώσκολο και το διάβασμα που είχαμε και η προσήλωση που είχαμε σε αυτό το πράγμα, χωρίς να ξεφεύγουμε από πουθενά ήταν πολύ μεγάλη. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο εγχείρημα. Καταρχήν ο λόγος του Φώσκολου ήταν πάρα πολύ δύσκολος. Το σημερινό το κείμενο θα έλεγα ότι είναι λίγο πιο απλοποιημένο. Είναι πιο δύσκολο όμως το θέμα των εξωτερικών γυρισμάτων που μπορεί να έχουν αυτές οι σειρές, που καλύπτονται από τις εξωτερικές μεταδόσεις που μπορούν να κάνουν και είναι πολύ καλύτερα.»

Θεωρεί ότι τον στιγμάτισε η μεγάλη επιτυχία στο καθημερινό;

«Και τι σημασία έχει να σε ταυτίσει κάποιος επειδή έπαιζες πέντα δέκα χρόνια σε ένα καθημερινό; Ηθοποιός είσαι, κάνεις ένα ρόλο, φεύγεις από αυτό το ρόλο και πάς κάπου αλλού όπως και στο θέατρο. Δε θεωρώ ότι στιγματίστηκα από κάτι, εξάλλου εγώ έμεινα πολύ λιγότερο χρόνο. Έμεινα 5,5 χρόνια στο καθημερινό, μετά λόγω προβλήματος υγείας αποχώρησα.

Διαβάστε ακόμα:

Χ. Πολίτης: «Καλύτερα να σας λείπω παρά να με σιχαίνεστε»

Οι τηλεθεατές ποιας χώρας έχουν ξετρελαθεί με την «Λάμψη»;

Όταν η Σελήνη αγαπούσε τον Χόχο!

Θεοδωρίδης: Ο Φώσκολος μας έκαψε!

Πώς έκοψαν το γλέντι στο «Καλημέρα Ζωή»;

Ελίνα Ακριτίδου: «Διψάω να δουλέψω»!