Καλημέρης, Καραβάτου και Τάμτα απόψε στο Lifestyle

Διαβάστε ποιους φιλοξενεί απόψε η Δέσποινα Καμπούρη.

O Τζώνη Καλημέρης, ένας κατεξοχήν άνθρωπος της τηλεόρασης, κάνει τον δικό του απολογισμό στο κλείσιμο της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Κρίνει σοβαρά όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα που πέρασαν φέτος από τους δέκτες και μιλάει για την κρίση που περνούν οι τηλεοπτικοί σταθμοί, καταλήγοντας ότι δεν θα αποφευχθεί η συγχώνευση τους. Ακόμη μίλησε για το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε αλλά κατάφερε να βγει νικητής! 

H γλυκιά Κατερίνα Καραβάτου είναι πολύ ευτυχισμένη, αφού διανύει ήδη τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Αναφέρεται στις πρώτες δύσκολες στιγμές της εγκυμοσύνης της, που παράλληλα έπρεπε να αντιμετωπίσει και τον ιό Η1Ν1. Αποκαλύπτει ότι ήθελε παιδί από τον Κρατερό Κατσούλη από την πρώτη στιγμή. Όσο για τα τηλεοπτικά, απαντά στις φήμες που τη θέλουν να παρουσιάζει την επόμενη σεζόν το BigBrother και δηλώνει ότι σε καμία περίπτωση δεν χάρηκε όταν εξαιτίας των προβλημάτων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Πολύ Μπλα Μπλα» δεν έπαιζε απέναντι της.

Είναι fashionicon, επιτυχημένη τραγουδίστρια και μαμά. Η Τάμτα με πολύ καλή διάθεση μιλάει για όλα. Για τις φήμες που την θέλουν να έχει σχέση με τον νεαρό τραγουδιστή Ησαΐα Ματιάμπα, για το πώς είναι η σχέση της με τον Γρηγόρη Πετράκο μετά τον χωρισμό τους και φυσικά για την κόρη της!

Στις 21:00 στο ALTER.