Κακός χαμός στο Πρωινό με τη Χριστίνα Παππά και τον «γιο του Καραμολέγκου με τα ψωμιά»!

«Είναι ηλίθιος γιατί είναι ερωτευμένος με μία γυναίκα που τον έχει χωρίσει, άρα είναι βλαξ»!

Πριν από μερικές μέρες, η Χριστίνα Παππά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανέβασε μια φωτογραφία με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο και μια τρυφερή κίνηση σε ένα ανδρικό χέρι. «Να πω το Ναι», έγραψε η ίδια κάτω από την φωτογραφία της. Στο μικρόφωνο του «πρωινό», η ηθοποιός έβαλε τα πράγματα στη θέση τους: «Έγινε πρόταση γάμου, αλλά κακώς την ανέβασα. Δεν το κράτησα το μονόπετρο γιατί δε γίνεται να κρατήσεις κάτι τόσο ακριβό από τη στιγμή που δεν πρόκειται να κρατήσει μια σχέση. Ήταν λάθος που ανέβασα τη φωτογραφία και ζητάω συγγνώμη. Η πρόταση ήταν από πρώην».

Τι ήταν να το ακούσει ο Γιώργος Λιάγκας; Ήρθε το πρώτο ξέσπασμα: «Θεωρώ γελοίο όταν δεν έχεις σχέση με μια κοπέλα, να της δώσεις μονόπετρο και να κάνεις πρόταση γάμου. Είναι ηλίθιος γιατί είναι ερωτευμένος με μία γυναίκα που τον έχει χωρίσει, άρα είναι βλαξ»!

Κι ενώ στο τραπέζι γινόταν ο κακός χαμός μεταξύ των συντελεστών της εκπομπής, ήρθε το δεύτερο χτύπημα του Γιώργου να τα αποτελειώσει όλα: «Εδώ ο Καβατζίκης δεν μας λέει ότι το παιδί αυτό είναι ο γιος του Καραμολέγκου που έχει τα ψωμιά! Δεν λέτε αλήθειες εδώ μέσα! Ο Καβατζίκης δε λέει ότι είναι ο γιος του Καραμολέγκου με τα ψωμιά»!